Πολύ πιθανή η κυκλοφορία του Ryse 2

Δεν αποτελεί αποκλειστικότητα της Microsoft Σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε στο Eurogamer.net, o ιδρυτής και CEO της Crytek, Cevat Yerli, το Franchise Ryse δεν αποτελεί αποκλειστικότητα της Microsoft. Η συνέντευξη του Yerli, έρχεται λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του Ryse: Son of Rome για το PC, για την οποία σας έχουμε ενημερώσει εδώ. Σε ερώτηση του Eurogamer.net για το κατά πόσο η κακή οικονομική κατάσταση της Crytek θα επηρεάσει τον κύκλο ανάπτυξης του Ryse 2, ο Yerli απάντησε τα εξής: ‘ Περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή για το Ryse 2. Δε πρόκειται να πούμε πως έχει ακυρωθεί καθώς είναι […]

Δεν αποτελεί αποκλειστικότητα της Microsoft

gs-Rysesonofrome2

Σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε στο Eurogamer.net, o ιδρυτής και CEO της Crytek, Cevat Yerli, το Franchise Ryse δεν αποτελεί αποκλειστικότητα της Microsoft. Η συνέντευξη του Yerli, έρχεται λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του Ryse: Son of Rome για το PC, για την οποία σας έχουμε ενημερώσει εδώ.

Σε ερώτηση του Eurogamer.net για το κατά πόσο η κακή οικονομική κατάσταση της Crytek θα επηρεάσει τον κύκλο ανάπτυξης του Ryse 2, ο Yerli απάντησε τα εξής:

Περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή για το Ryse 2. Δε πρόκειται να πούμε πως έχει ακυρωθεί καθώς είναι IP μας. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να βρούμε το σωστό Timing. Σωστό timing, σημαίνει η αύξηση των κατόχων Next-Gen κονσολών ‘ .

Σε συνέχεια της προηγούμενης ερώτησης, τέθηκε το ερώτημα για το αν το Ryse 2 είναι αποκλειστικότητα της Microsoft και το κατά πόσο θα μπορούσαμε να το δούμε στο PS4 με τον Yerli να λέει πως: ‘ Όχι. Μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε με τον τίτλο και με όποιον θέλουμε ‘ .

Στην πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παρέθεσε ο Yerli στο Eurogamer.net, απαντάει σε διάφορα καυτά ερωτήματα, όπως το ενδεχόμενο κυκλοφορίας ενός Crysis 4 αλλά και το πως βρέθηκε η Crytek σε μία τόσο δυσχερή οικονομική κατάσταση.

Ελπίζουμε η Crytek να καταφέρει να ορθοποδήσει γιατί πρόκειται για μία εταιρεία με μεγάλο παρελθόν και μέλλον. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως είναι η δημιουργός μεγάλων franchise όπως το Far Cry και το Crysis.

Ευχαριστούμε Eurogamer!

Περισσότερα νέα για το Ryse: Son Of Rome