Νέες πληροφορίες για το Assassin’s Creed: Unity

Αποκαλύφθηκαν από το gameinformer Το Assassin’s Creed: Unity, θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της Ubisoft για τις κονσόλες νέας γενιάς και γι’αυτό τον λόγο έχει ρίξει όλο της το βάρος πάνω στο νέο τίτλο της σειράς Assassin’s Creed. Σύμφωνα με το gameinformer, το  AC: Unity  θα  συμπεριλαμβάνει  κάποιες  νέες, ενδιαφέρουσες προσθήκες. Για πρώτη φορά στα χρονικά της σειράς, βλέπουμε την εισαγωγή RPG στοιχείων. Πλέον, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς ποιες δεξιότητες του χαρακτήρα σας θα αναβαθμίσετε και έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 – Stealth, Μάχη και Πλοήγηση. Εκτός από τις δεξιότητες του χαρακτήρα σας, θα μπορείτε να εξοπλιστείτε […]

Publisher
 
Developer
 

Αποκαλύφθηκαν από το gameinformer

gs-AC-unity

Το Assassin’s Creed: Unity, θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της Ubisoft για τις κονσόλες νέας γενιάς και γι’αυτό τον λόγο έχει ρίξει όλο της το βάρος πάνω στο νέο τίτλο της σειράς Assassin’s Creed. Σύμφωνα με το gameinformer, το  AC: Unity  θα  συμπεριλαμβάνει  κάποιες  νέες, ενδιαφέρουσες προσθήκες.

Για πρώτη φορά στα χρονικά της σειράς, βλέπουμε την εισαγωγή RPG στοιχείων. Πλέον, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς ποιες δεξιότητες του χαρακτήρα σας θα αναβαθμίσετε και έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 – Stealth, Μάχη και Πλοήγηση. Εκτός από τις δεξιότητες του χαρακτήρα σας, θα μπορείτε να εξοπλιστείτε με πανοπλίες ή αντικείμενα που έχουν συγκεκριμένες ιδιότητες, όπως για παράδειγμα μία ζώνη που σας επιτρέπει να κουβαλάτε περισσότερα πράγματα. Εκτός από τις ιδιότητες που έχουν οι πανοπλίες και τα αντικείμενα, μπορείτε να τα κάνετε και Customize.

Όπως ήδη γνωρίζουμε το AC: Unity, θα υποστηρίζει Co-op 4 παικτών. Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, θα μπορείτε να εξερευνήσετε όλο τον κόσμο του παιχνιδιού με τους φίλους σας και η ολοκλήρωση των αποστολών μπορεί να γίνει και μόνο από τον έναν σας. Φυσικά, δε γίνεται να είστε όλοι ο… Arno, οπότε τον ρόλο του πρωταγωνιστή θα έχει αυτός που έχει προσκαλέσει τους υπόλοιπους στον κόσμο του. Οι υπόλοιποι θα παίζουν με χαρακτήρες του Brotherhood.

Η λίστα με τις βελτιώσεις και τις προσθήκες είναι πραγματικά τεράστια, οπότε θα σας μεταφέρουμε ονομαστικά τις πιο σημαντικές. Η μάχη έχει γίνει πιο δύσκολη, το σύστημα κάλυψης έχει βελτιωθεί και διευκολύνει το κρύψιμο, τα κτίρια είναι σε κλίμακα 1:1 και οι δρόμοι είναι πραγματικά γεμάτοι, όταν εντοπίζεστε από τους εχθρούς στις αποστολές δεν χάνετε αλλά προσαρμόζονται οι στόχοι σας και η μηχανή γραφικών μπορεί να υποστηρίξει πλήθος μέχρι και 30.000 ατόμων.

Το Assassin’s Creed: Unity, αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Xbox One και PlayStation 4 στις 28 Οκτωβρίου.

Ευχαριστούμε GameInformer!

Περισσότερα νέα για το Assassin's Creed Unity
Tags