Ανακοινώθηκε το Football Manager 2015

Μαζί με την καινούργια υπηρεσία InSider Η Sports Interactive ανακοίνωσε το νέο μέλος της δημοφιλούς προπονητικής σειράς, Football Manager 2015. Πέραν του νέου τίτλου, η SI αποκάλυψε και τη νέα υπηρεσία InSider. Όσοι εγγραφούν στο InSider θα έχουν μία σειρά από αποκλειστικά προνόμια, όπως 10% έκπτωση για τον επερχόμενο τίτλο. Όσοι προ-παραγγείλουν το FM 2015, θα έχουν πρόσβαση 2 εβδομάδες νωρίτερα σε μία πλήρως playable Beta. Δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για το παιχνίδι. Σύμφωνα με την SI, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Οκτώβριο όπου και θα αποκαλυφθούν περισσότερα στοιχεία για τον τίτλο. Περισσότερες πληροφορίες για το InSider μπορείτε […]

Genre
 
Publisher
 

Μαζί με την καινούργια υπηρεσία InSider

gs-fm2015

Η Sports Interactive ανακοίνωσε το νέο μέλος της δημοφιλούς προπονητικής σειράς, Football Manager 2015. Πέραν του νέου τίτλου, η SI αποκάλυψε και τη νέα υπηρεσία InSider. Όσοι εγγραφούν στο InSider θα έχουν μία σειρά από αποκλειστικά προνόμια, όπως 10% έκπτωση για τον επερχόμενο τίτλο.

Όσοι προ-παραγγείλουν το FM 2015, θα έχουν πρόσβαση 2 εβδομάδες νωρίτερα σε μία πλήρως playable Beta. Δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για το παιχνίδι. Σύμφωνα με την SI, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Οκτώβριο όπου και θα αποκαλυφθούν περισσότερα στοιχεία για τον τίτλο. Περισσότερες πληροφορίες για το InSider μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το Football Manager 2015, πρόκειται να κυκλοφορήσει για PC, Mac και Linux τον Νοέμβριο του 2014.

Περισσότερα νέα για το Football Manager 2015
Tags