Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Sherlock Holmes: Crimes & Punishments

Ο Βρετανός ντετέκτιβ επιστρέφει! Η Focus Interactive, δημοσίευσε ένα νέο, μικρό Trailer για την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του νέου τίτλου Sherlock Holmes. Το Crimes & Punishments ακολουθεί την ιστορία του διάσημου ντετέκτιβ, καθώς εκείνος προσπαθεί να διαλευκάνει κάποιες από τις πιο δύσκολες υποθέσεις της καριέρας του. Η ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του νέου Sherlock Holmes, από την Focus Interactive, έρχεται λίγες μέρες μετά την δημοσίευση ενός gameplay trailer διάρκειας 20 λεπτών, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ. Όσοι αγοράσουν το Sherlock Holmes: Crimes & Punishments θα λάβουν δωρεάν και τον προηγούμενο τίτλο της σειράς, Testament of Sherlock Holmes.  Το […]

Genre
 
Developer
 

Ο Βρετανός ντετέκτιβ επιστρέφει!

gs-SherlockCnP

Η Focus Interactive, δημοσίευσε ένα νέο, μικρό Trailer για την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του νέου τίτλου Sherlock Holmes. Το Crimes & Punishments ακολουθεί την ιστορία του διάσημου ντετέκτιβ, καθώς εκείνος προσπαθεί να διαλευκάνει κάποιες από τις πιο δύσκολες υποθέσεις της καριέρας του.

Η ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του νέου Sherlock Holmes, από την Focus Interactive, έρχεται λίγες μέρες μετά την δημοσίευση ενός gameplay trailer διάρκειας 20 λεπτών, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ. Όσοι αγοράσουν το Sherlock Holmes: Crimes & Punishments θα λάβουν δωρεάν και τον προηγούμενο τίτλο της σειράς, Testament of Sherlock Holmes.

 Το Sherlock Holmes: Crimes & Punishments πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου για PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 και Xbox One.

Δείτε το Trailer:

Περισσότερα νέα για το Sherlock Holmes: Crimes & Punishments