Επέκταση της συμφωνίας μεταξύ EA Sports και Premier League!

Νέο υλικό από το FIFA 15 Σύμφωνα με την ανακοίνωση της EA Sports στο επίσημο Blog της, η σειρά FIFA διατηρεί τα αποκλειστικά δικαιώματα της Barclay’s Premier League μέχρι την σεζόν 2018-2019. Για να εορτάσει την ολοκλήρωση της συμφωνίας, η EA δημοσίευσε καινούργιο υλικό από το FIFA 15. Συγκεκριμένα, το FIFA 15 θα περιλαμβάνει όλα τα γήπεδα της Premier League (20 στον αριθμό) και πάνω από 200 ολοκαίνουργια πρόσωπα από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος. Επίσης, η EA πηγαίνει τον ρεαλισμό ένα βήμα πιο πέρα με την εισαγωγή των επίσημων γραφημάτων που υπάρχουν στις ζωντανές αναμεταδόσεις των αγώνων αλλά και […]

Νέο υλικό από το FIFA 15

gs-fifa15

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της EA Sports στο επίσημο Blog της, η σειρά FIFA διατηρεί τα αποκλειστικά δικαιώματα της Barclay’s Premier League μέχρι την σεζόν 2018-2019. Για να εορτάσει την ολοκλήρωση της συμφωνίας, η EA δημοσίευσε καινούργιο υλικό από το FIFA 15.

Συγκεκριμένα, το FIFA 15 θα περιλαμβάνει όλα τα γήπεδα της Premier League (20 στον αριθμό) και πάνω από 200 ολοκαίνουργια πρόσωπα από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος. Επίσης, η EA πηγαίνει τον ρεαλισμό ένα βήμα πιο πέρα με την εισαγωγή των επίσημων γραφημάτων που υπάρχουν στις ζωντανές αναμεταδόσεις των αγώνων αλλά και ηχητικό υλικό από τα γήπεδα της Μεγάλης Βρετανίας. Το μέγεθος των ηχογραφήσεων υπολογίζεται σε 2 ώρες και θα βελτιώσει σημαντικά την αίσθηση του αγώνα.

gs-fifa15headscan

Αξίζει να σημειωθεί πως η EA, θα συμπεριλάβει και τη νέα τεχνολογία που εισήχθηκε στην Barclay’s Premier League, που επιτρέπει στους θεατές να δουν το κατά πόσο η μπάλα πέρασε την γραμμή της εστίας. Λεπτομερή αναπαράσταση και 3D γραφήματα θα εμφανίζονται μετά από την αμφισβητούμενη φάση ώστε να εξαλείψουν τυχόν υποψίες για την εγκυρότητα της απόφασης.

Το FIFA 15 πρόκειται να κυκλοφορήσει για 3DS, Wii, PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 και PlayStation 4 στις 25 Σεπτεμβρίου.

Απολαύστε το βίντεο:

Περισσότερα νέα για το FIFA 15