Τριπλάσιες οι πωλήσεις του Ground Zeroes στο PS4 σε σχέση με το Xbox One

Σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα της KONAMI H εταιρεία πούλησε τις τριπλάσιες μονάδες για τη πλατφόρμα της Sony σε σχέση με το Xbox One, σύμφωνα με την τελευταία οικονομική έκθεση της Konami. To Ground Zeroes είναι ο μόνος τίτλος που έχει κυκλοφορήσει η Konami για τις νέες κονσόλες μέχρι σήμερα. O εκδότης ανέφερε ότι οι πωλήσεις του Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes στο Playstation 4 έχουν πραγματοποιήσει μέχρι και 12% του συνόλου των παιχνιδιών που πωλούνται κατά τη διάρκεια του τριμήνου για PC και κoνσόλες, σε σύγκριση με το 4% του Xbox One. Το Ground Zeroes κυκλοφόρησε τον Μάρτιο, με […]

Publisher
 

Σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα της KONAMI

H εταιρεία πούλησε τις τριπλάσιες μονάδες για τη πλατφόρμα της Sony σε σχέση με το Xbox One, σύμφωνα με την τελευταία οικονομική έκθεση της Konami.

To Ground Zeroes είναι ο μόνος τίτλος που έχει κυκλοφορήσει η Konami για τις νέες κονσόλες μέχρι σήμερα. O εκδότης ανέφερε ότι οι πωλήσεις του Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes στο Playstation 4 έχουν πραγματοποιήσει μέχρι και 12% του συνόλου των παιχνιδιών που πωλούνται κατά τη διάρκεια του τριμήνου για PC και κoνσόλες, σε σύγκριση με το 4% του Xbox One.

Το Ground Zeroes κυκλοφόρησε τον Μάρτιο, με το Phantom Pain να αναμένετε να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015.

Περισσότερα νέα για το Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes
Tags