Πρόγραμμα παγκοσμίου πρωταθλήματος League of Legends 2014

Σιγά σιγά πλησιάζει η ώρα της απόλυτης αναμέτρησης στη Σεούλ στις 19 Οκτωβρίου, όπου θα ανακυρηχθούν οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές του League of Legends για το 2014. Καθώς ομάδες από όλο τον κόσμο μάχονται για να κατακτήσουν την κορυφή των περιφερειακών πρωταθλημάτων τους, ας ρίξουμε μια ματιά στη φάση των ομίλων, στα προημιτελικά και στα ημιτελικά που θα μας οδηγήσουν στην τελική αναμέτρηση στο Στάδιο Sangam. Πρώτα απ’ όλα, ας δούμε έναν γρήγορο οδηγό του πρωταθλήματος. Κάθε μία από τις 16 ομάδες που θα προκριθούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα τοποθετηθεί μετά από κλήρωση σε έναν από τους τέσσερις ομίλους (τέσσερις ομάδες […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Σιγά σιγά πλησιάζει η ώρα της απόλυτης αναμέτρησης στη Σεούλ στις 19 Οκτωβρίου, όπου θα ανακυρηχθούν οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές του League of Legends για το 2014.

1920_1080_2_0

Καθώς ομάδες από όλο τον κόσμο μάχονται για να κατακτήσουν την κορυφή των περιφερειακών πρωταθλημάτων τους, ας ρίξουμε μια ματιά στη φάση των ομίλων, στα προημιτελικά και στα ημιτελικά που θα μας οδηγήσουν στην τελική αναμέτρηση στο Στάδιο Sangam.

Πρώτα απ’ όλα, ας δούμε έναν γρήγορο οδηγό του πρωταθλήματος. Κάθε μία από τις 16 ομάδες που θα προκριθούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα τοποθετηθεί μετά από κλήρωση σε έναν από τους τέσσερις ομίλους (τέσσερις ομάδες σε κάθε όμιλο). Οι ομάδες των δύο από τους τέσσερις ομίλους θα παίξουν όλα τα παιχνίδια της φάσης των ομίλων στην Ταϊβάν και οι ομάδες των άλλων δύο ομίλων θα παίξουν όλα τα παιχνίδια της φάσης των ομίλων στη Σιγκαπούρη. Στη φάση των ομίλων, κάθε ομάδα θα παίξει εναντίον των υπολοίπων δύο φορές (μία φορά από τη μπλε πλευρά και μία φορά από τη μωβ). Αυτό σημαίνει ότι κάθε ομάδα θα παίξει έξι αγώνες και σε κάθε περιοχή θα διεξαχθούν συνολικά 24 αγώνες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή, διαβάστε το βιβλίο κανονισμών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και επισκεφτείτε το lolesports μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Έχετε τα ημερολόγιά σας έτοιμα: ακολουθούν οι ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής των φάσεων.

ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ: 18 – 21 Σεπτεμβρίου
Ταϊπέι, Ταϊβάν

Τοπική ώρα – 5 μ.μ. – 11 μ.μ.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ: 25 – 28 Σεπτεμβρίου
Σιγκαπούρη, Σιγκαπούρη

25 – 26 Σεπτεμβρίου
Τοπική ώρα – 5 μ.μ. – 11 μ.μ.

27 – 28 Σεπτεμβρίου
Τοπική ώρα – 2 μ.μ. – 8 μ.μ.

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ: 3 – 6 Οκτωβρίου
Μπουσάν, Κορέα

3 Οκτωβρίου
Τοπική ώρα – 5 μ.μ. – 10 μ.μ.

4 – 5 Οκτωβρίου
Τοπική ώρα – 5 μ.μ. – 10 μ.μ.

6 Οκτωβρίου
Τοπική ώρα – 5 μ.μ. – 10 μ.μ.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ: 11-12 Οκτωβρίου
Σεούλ, Κορέα

Τοπική ώρα – 5 μ.μ. – 10 μ.μ.

ΤΕΛΙΚΟΣ: 19 Οκτωβρίου
Σεούλ, Κορέα

Τοπική ώρα: 4 μ.μ. – 9 μ.μ. (Τελετή Έναρξης 3:30 μ.μ.)

Τα εισιτήρια θα διατεθούν προς πώληση για όλους τους προορισμούς πολύ σύντομα. Γι’ αυτό να επισκέπτεστε συχνά το lolesports.com, ώστε να κλείσετε μια θέση για τις επερχόμενες φάσεις του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends