Οι Σαγηνευτικοί Βάι και Έζρεαλ έφτασαν

Κατατροπώστε τον εχθρό σας με στυλ ή, αν δεν τα καταφέρετε, ρίξτε του μια γερή γροθιά στο στομάχι. Η τελευταία λέξη της μόδας καταφτάνει στο Φαράγγι με τους Σαγηνευτικούς Βάι και Έζρεαλ. Με κοστούμια και γιλέκα ραμμένα στα μέτρα σας και κομψά γάντια, θα δείξετε σε όλους ότι η διαφορά μεταξύ σας είναι απλή: Εσείς είστε ωραίοι. Πολεμήστε με στυλ, με την αμφίεση της Σαγηνευτικής Βάι και του Σαγηνευτικού Έζρεαλ που είναι διαθέσιμες τώρα στο κατάστημα του League of Legends με 750 RP η καθεμία ή επιδείξτε την εκλεπτυσμένη πλευρά σας με το Σαγηνευτικό Εικονίδιο Επικαλεστή με 250 RP. [leagueoflegends.com]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

articlethumbnail_debonair_0

Κατατροπώστε τον εχθρό σας με στυλ ή, αν δεν τα καταφέρετε, ρίξτε του μια γερή γροθιά στο στομάχι. Η τελευταία λέξη της μόδας καταφτάνει στο Φαράγγι με τους Σαγηνευτικούς Βάι και Έζρεαλ. Με κοστούμια και γιλέκα ραμμένα στα μέτρα σας και κομψά γάντια, θα δείξετε σε όλους ότι η διαφορά μεταξύ σας είναι απλή: Εσείς είστε ωραίοι.

DC-ss

Πολεμήστε με στυλ, με την αμφίεση της Σαγηνευτικής Βάι και του Σαγηνευτικού Έζρεαλ που είναι διαθέσιμες τώρα στο κατάστημα του League of Legends με 750 RP η καθεμία ή επιδείξτε την εκλεπτυσμένη πλευρά σας με το Σαγηνευτικό Εικονίδιο Επικαλεστή με 250 RP.

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends