Νέο βίντεο για το Borderlands: The Pre-Sequel

Let’s Play 12 λεπτών από το Eurogamer.net Το Eurogamer.net δημοσίευσε ένα Let’s Play βίντεο του Borderlands: The Pre-Sequel διάρκειας 12 λεπτών. Στο βίντεο βλέπουμε κάποιους από τους νέους μηχανισμούς που θα κάνουν την εμφάνιση τους στο prequel του Borderlands 2. Ο νέος τίτλος της σειράς Borderlands επικεντρώνεται και πάλι στην ιστορία των 4 πρωταγωνιστών, οι οποίοι ήταν NPC στους προηγούμενους τίτλους. Αυτή τη φορά, οι πρωταγωνιστές δουλεύουν για τον κακό της σειράς, Handsome Jack και ακολουθούμε την ιστορία του πριν ακόμη γίνει κακός. Κάποια από τα νέα χαρακτηριστικά του Borderlands: The Pre-Sequel, είναι η αντί-βαρύτητα, τα όπλα ‘παγώματος’  και οι […]

Let’s Play 12 λεπτών από το Eurogamer.net

gs-borderlands

Το Eurogamer.net δημοσίευσε ένα Let’s Play βίντεο του Borderlands: The Pre-Sequel διάρκειας 12 λεπτών. Στο βίντεο βλέπουμε κάποιους από τους νέους μηχανισμούς που θα κάνουν την εμφάνιση τους στο prequel του Borderlands 2.

Ο νέος τίτλος της σειράς Borderlands επικεντρώνεται και πάλι στην ιστορία των 4 πρωταγωνιστών, οι οποίοι ήταν NPC στους προηγούμενους τίτλους. Αυτή τη φορά, οι πρωταγωνιστές δουλεύουν για τον κακό της σειράς, Handsome Jack και ακολουθούμε την ιστορία του πριν ακόμη γίνει κακός.

Κάποια από τα νέα χαρακτηριστικά του Borderlands: The Pre-Sequel, είναι η αντί-βαρύτητα, τα όπλα ‘παγώματος’  και οι φιάλες οξυγόνου, οι οποίες σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε συγκεκριμένες περιοχές μέχρι να τελειώσει το απόθεμα του οξυγόνου.

Το Borderlands: The Pre-Sequel πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου για PC, Xbox 360 και PlayStation 3.

Ευχαριστούμε Eurogamer!

Απολαύστε το βίντεο:

Περισσότερα νέα για το Borderlands The Pre-Sequel