Καθυστερεί η κυκλοφορία του Evolve

Ανακοινώθηκε επίσημα από την Take-Two Σύμφωνα με ανακοίνωση της Take-Two, η κυκλοφορία του επερχόμενου shooter Evolve αναβάλλεται για το 2015. Ο CEO, Strauss Zelnick, θεώρησε πως το παιχνίδι χρειάζεται περισσότερο χρόνο ώστε να γίνει polish, αλλά και πως ο Φεβρουάριος είναι η καλύτερη δυνατή ημερομηνία κυκλοφορίας. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κυκλοφορία του παιχνιδιού τον Φεβρουάριο, θα προσφέρει στην ομάδα τον απαιτούμενο χρόνο για να διορθώσει τυχόν προβλήματα. Εκτός από τον έξτρα χρόνο ανάπτυξης του τίτλου, ο Zelnick πιστεύει πως ο αριθμός των κατόχων κονσολών νέας γενιάς θα έχει αυξηθεί σημαντικά μέχρι τότε, κάτι που θα βοηθήσει στην οικονομική επιτυχία του τίτλου. […]

Platforms
 

Ανακοινώθηκε επίσημα από την Take-Two

gs-Evolve

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Take-Two, η κυκλοφορία του επερχόμενου shooter Evolve αναβάλλεται για το 2015. Ο CEO, Strauss Zelnick, θεώρησε πως το παιχνίδι χρειάζεται περισσότερο χρόνο ώστε να γίνει polish, αλλά και πως ο Φεβρουάριος είναι η καλύτερη δυνατή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κυκλοφορία του παιχνιδιού τον Φεβρουάριο, θα προσφέρει στην ομάδα τον απαιτούμενο χρόνο για να διορθώσει τυχόν προβλήματα. Εκτός από τον έξτρα χρόνο ανάπτυξης του τίτλου, ο Zelnick πιστεύει πως ο αριθμός των κατόχων κονσολών νέας γενιάς θα έχει αυξηθεί σημαντικά μέχρι τότε, κάτι που θα βοηθήσει στην οικονομική επιτυχία του τίτλου.

Η αλήθεια όμως είναι, πως τον Φεβρουάριο υπάρχουν πολύ δυνατές κυκλοφορίες όπως το Witcher 3: The Wild Hunt αλλά και η αποκλειστικότητα της Sony, The Order: 1866. Η αναβολή του τίτλου μάλλον έχει να κάνει κυρίως με τεχνικά προβλήματα και όχι τον… ανταγωνισμό, όπως αφήνει να εννοηθεί ο CEO της Take-Two.

Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του Evolve έχει οριστεί στις 10 Φεβρουαρίου και ο τίτλος πρόκειται να κυκλοφορήσει για PC, Xbox One και PlayStation 4.

Περισσότερα νέα για το Evolve