Κάτι ετοιμάζει η Sony για την Gamescom…

Δημοσίευσε ένα νέο Trailer Η Sony έδωσε στο φως της δημοσιότητας ένα νέο Trailer που αποτελεί ένα μυστήριο… Το Trailer δεν δείχνει κάτι συγκεκριμένο αλλά μάλλον πρόκειται για κάτι σημαντικό που θα μάθουμε κατά τη διάρκεια της Gamescom. Το βίντεο που ανέβηκε στο Youtube, έχει τίτλο ‘ #PlayStationGC ‘ και δείχνει διάφορες εικόνες. Με την επίσημη ανακοίνωση του HD Remake του Resident Evil που έγινε χθες, όπως σας ενημερώσαμε εδώ, να είναι το μόνο που ταιριάζει με το βίντεο, δε θα πρέπει ν’αποκλείσουμε κάποιο gameplay trailer του παιχνιδιού. Εσείς τι πιστεύετε ότι θα ανακοινώσει η Sony; Πείτε μας την γνώμη σας […]

Δημοσίευσε ένα νέο Trailer

gs-sonyGC.png-large

Η Sony έδωσε στο φως της δημοσιότητας ένα νέο Trailer που αποτελεί ένα μυστήριο… Το Trailer δεν δείχνει κάτι συγκεκριμένο αλλά μάλλον πρόκειται για κάτι σημαντικό που θα μάθουμε κατά τη διάρκεια της Gamescom.

Το βίντεο που ανέβηκε στο Youtube, έχει τίτλο ‘ #PlayStationGC ‘ και δείχνει διάφορες εικόνες. Με την επίσημη ανακοίνωση του HD Remake του Resident Evil που έγινε χθες, όπως σας ενημερώσαμε εδώ, να είναι το μόνο που ταιριάζει με το βίντεο, δε θα πρέπει ν’αποκλείσουμε κάποιο gameplay trailer του παιχνιδιού.

Εσείς τι πιστεύετε ότι θα ανακοινώσει η Sony; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια!

Δείτε το Trailer:

Tags