Έκλεισε το Justin.tv για χάρη του Twitch

Η εταιρεία είχε μετονομαστεί σε «Twitch Interactive» τον Φεβρουάριο του 2014 Πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε το κλείσιμο της ιστοσελίδας justin.tv, καθώς και της απόσυρσης των mobile εφαρμογών αλλά και των APIs. Η εταιρεία ιδρύθηκε στις 19 Μαρτίου 2007 ως Justin.tv και ήταν μέχρι σήμερα μια από τις κυρίαρχες υπηρεσίες live streaming. Τον Ιούνιο του 2011 λάνσαρε το Twitch, μια πλατφόρμα που επικεντρώθηκε στο broadcasting παιχνιδιών και κατάφερε να γίνει η νούμερο 1 ιστοσελίδα σε αυτόν τον τομέα. Όλοι οι πόροι της εταιρείας επικεντρώνονται πλέον στο Twitch.tv, ενώ όπως είναι φυσικό οι φήμες για την εξαγορά του από την Google επανέρχονται […]

Η εταιρεία είχε μετονομαστεί σε «Twitch Interactive» τον Φεβρουάριο του 2014

Πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε το κλείσιμο της ιστοσελίδας justin.tv, καθώς και της απόσυρσης των mobile εφαρμογών αλλά και των APIs. Η εταιρεία ιδρύθηκε στις 19 Μαρτίου 2007 ως Justin.tv και ήταν μέχρι σήμερα μια από τις κυρίαρχες υπηρεσίες live streaming. Τον Ιούνιο του 2011 λάνσαρε το Twitch, μια πλατφόρμα που επικεντρώθηκε στο broadcasting παιχνιδιών και κατάφερε να γίνει η νούμερο 1 ιστοσελίδα σε αυτόν τον τομέα.

Όλοι οι πόροι της εταιρείας επικεντρώνονται πλέον στο Twitch.tv, ενώ όπως είναι φυσικό οι φήμες για την εξαγορά του από την Google επανέρχονται στο προσκήνιο. Είναι άλλωστε συνήθης τακτική η ενοποίηση υπηρεσιών και ο περιορισμός των εξόδων, μετά από μια τέτοια κίνηση.

Εάν έχετε λογαριασμό στο justin.tv ή συνδέεστε στο Twitch μέσω αυτού θα πρέπει μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου να συμπληρώσετε την φόρμα που θα βρείτε εδώ έτσι ώστε να μεταφερθεί ο λογαριασμός σας στο Twitch. Σε περίπτωση που είχατε συνδρομή, έχετε λάβει ενημερωτικό e-mail με πληροφορίες για την διαδικασία αποζημίωσης.

Tags