Την επόμενη εβδομάδα η αποκάλυψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Warlords of Draenor

Μαζί με την αποκάλυψη του Cinematic Η Blizzard ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα, πρόκειται να γίνει η αποκάλυψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας του νέου expansion του WoW, Warlords of Draenor. Σε μία ειδική εκδήλωση που θα γίνει στο Los Angeles, στις 14 Αυγούστου, η Blizzard θα κάνει μία σειρά από αποκαλύψεις. Εκτός από την ημερομηνία κυκλοφορίας, η Blizzard θα δημοσιεύσει και το κυρίως Cinematic του Warlords of Draenor και η εκδήλωση θα αναμεταδοθεί ζωντανά μέσω Live stream για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν στο LA. Εκτός από τις 2 αυτές αποκαλύψεις, θα υπάρξει Q&A με τους Developer του παιχνιδιού και θα […]

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Μαζί με την αποκάλυψη του Cinematic

gs-wow-warlords

Η Blizzard ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα, πρόκειται να γίνει η αποκάλυψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας του νέου expansion του WoW, Warlords of Draenor. Σε μία ειδική εκδήλωση που θα γίνει στο Los Angeles, στις 14 Αυγούστου, η Blizzard θα κάνει μία σειρά από αποκαλύψεις.

Εκτός από την ημερομηνία κυκλοφορίας, η Blizzard θα δημοσιεύσει και το κυρίως Cinematic του Warlords of Draenor και η εκδήλωση θα αναμεταδοθεί ζωντανά μέσω Live stream για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν στο LA.

Εκτός από τις 2 αυτές αποκαλύψεις, θα υπάρξει Q&A με τους Developer του παιχνιδιού και θα αναμεταδοθεί το πρώτο επεισόδιο της νέας mini σειράς σχετικά με το Lore του expansion, εν ονόματι Lords of War.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται λίγα λεπτά μετά την διαρροή του πιθανός νέου expansion του Diablo 3, Sword of Wisdom, για το οποίο σας ενημερώσαμε εδώ.

Η εκδήλωση θα αναμεταδοθεί στις 7:30 μ.μ  ώρα Ελλάδος από την επίσημη ιστοσελίδα του World of Warcraft.

Περισσότερα νέα για το World of Warcraft: Warlords of Draenor