Επιβεβαιώθηκε το Bundle του λευκού Xbox One και του Sunset Overdrive

Back to white! Εργαζόμενος της Microsoft, επιβεβαίωσε στο Polygon, την ύπαρξη του Bundle που περιέχει το λευκό Xbox One και το Sunset Overdrive. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, το Bundle πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος. Η κυκλοφορία του Bundle θα γίνει λογικά παράλληλα με αυτή του Sunset Overdrive προς το τέλος του έτους. Με την Gamescom ν’ απέχει λίγες μέρες και με την Sony να έχει ήδη ανακοινώσει την κυκλοφορία του Bundle του λευκού PlayStation 4 με το Destiny, είναι ασφαλές να αναμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Microsoft. Να υπενθυμίσουμε πως η λευκή έκδοση του Xbox One […]

Back to white!

gs-xboxonewhite

Εργαζόμενος της Microsoft, επιβεβαίωσε στο Polygon, την ύπαρξη του Bundle που περιέχει το λευκό Xbox One και το Sunset Overdrive. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, το Bundle πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος.

Η κυκλοφορία του Bundle θα γίνει λογικά παράλληλα με αυτή του Sunset Overdrive προς το τέλος του έτους. Με την Gamescom ν’ απέχει λίγες μέρες και με την Sony να έχει ήδη ανακοινώσει την κυκλοφορία του Bundle του λευκού PlayStation 4 με το Destiny, είναι ασφαλές να αναμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Microsoft.

Να υπενθυμίσουμε πως η λευκή έκδοση του Xbox One ήταν μέχρι πρότινος αποκλειστικά για τους Developers της κονσόλας. Συγκεκριμένα, η Microsoft τους είχε δωρίσει ένα λευκό Xbox One που είχε πάνω την εξής φράση ‘I made this’. 

Εσείς ποιο χρώμα προτιμάτε; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια! 

Περισσότερα νέα για το Sunset Overdrive