Μία πρώτη ματιά στους χάρτες του Nemesis DLC για το Call of Duty: Ghosts

Βίντεο για τους χάρτες Goldrush και Subzero H Activision δημοσίευσε 2 νέα βίντεο, που μας παρουσιάζουν 2 από τους νέους χάρτες του τελευταίου DLC για το Call of Duty: Ghosts, ‘Nemesis‘. Οι υπόλοιποι 2 χάρτες, Dynasty και Showtime, πρόκειται ν’ αποκαλυφθούν σύντομα. Εκτός από τους 4 Multiplayer χάρτες, το ‘Nemesis‘ πρόκειται να προσθέσει και το τελευταίο επεισόδιο του Extinction, Exodus. Το DLC ‘Nemesis‘, θα κοστίζει 15 ευρώ για όσους δεν έχουν αγοράσει το Season Pass και πρόκειται να κυκλοφορήσει πρώτα στις πλατφόρμες Xbox στις 5 Αυγούστου. Δείτε τα βίντεο:

Βίντεο για τους χάρτες Goldrush και Subzero

gs-codnemesis

H Activision δημοσίευσε 2 νέα βίντεο, που μας παρουσιάζουν 2 από τους νέους χάρτες του τελευταίου DLC για το Call of Duty: Ghosts, ‘Nemesis‘. Οι υπόλοιποι 2 χάρτες, Dynasty και Showtime, πρόκειται ν’ αποκαλυφθούν σύντομα.

Εκτός από τους 4 Multiplayer χάρτες, το ‘Nemesis‘ πρόκειται να προσθέσει και το τελευταίο επεισόδιο του Extinction, Exodus.

Το DLC ‘Nemesis‘, θα κοστίζει 15 ευρώ για όσους δεν έχουν αγοράσει το Season Pass και πρόκειται να κυκλοφορήσει πρώτα στις πλατφόρμες Xbox στις 5 Αυγούστου.

Δείτε τα βίντεο:

Περισσότερα νέα για το Call Of Duty Ghosts