Δύο νέες απώλειες για την Naughty Dog!

Έχασε 2 σημαντικά μέλη της ομάδας Η Naughty Dog δείχνει σημάδια… διάλυσης τον τελευταίο καιρό, με την λίστα των εργαζομένων που αποχωρούν, να μεγαλώνει συνεχώς. Από τον Μάρτιο του 2014, η Naughty Dog έχει χάσει τον Director του Uncharted 4, Justin Richmond, τον συγγραφέα Amy Hennig, τον Lead Artist Nate Wells, τον Lead Character Artist του The Last of Us, Michael Knowland αλλά και τον ηθοποιό του Uncharted 4, Todd Stashwick. Οι τελευταίες αποχωρήσεις στην λίστα είναι του Taylor Kurosaki και του Jacob Minkoff, οι οποίοι προσλήφθηκαν από την Infinity Ward, εταιρεία ανάπτυξης της σειράς Call of Duty. Παρακάτω μπορείτε […]

Έχασε 2 σημαντικά μέλη της ομάδας

gs-uncharted4

Η Naughty Dog δείχνει σημάδια… διάλυσης τον τελευταίο καιρό, με την λίστα των εργαζομένων που αποχωρούν, να μεγαλώνει συνεχώς. Από τον Μάρτιο του 2014, η Naughty Dog έχει χάσει τον Director του Uncharted 4, Justin Richmond, τον συγγραφέα Amy Hennig, τον Lead Artist Nate Wells, τον Lead Character Artist του The Last of Us, Michael Knowland αλλά και τον ηθοποιό του Uncharted 4, Todd Stashwick.

Οι τελευταίες αποχωρήσεις στην λίστα είναι του Taylor Kurosaki και του Jacob Minkoff, οι οποίοι προσλήφθηκαν από την Infinity Ward, εταιρεία ανάπτυξης της σειράς Call of Duty. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα tweet που έκαναν τα νέα μέλη της Infinity Ward:

Very psyched to share that I’ve joined the phenomenal team at @InfinityWard as the studio’s narrative director. To infinity and beyond!

— Taylor Kurosaki (@taylorkurosaki) August 1, 2014

New job! Design Director at Infinity Ward. Love ND; can’t wait to play Uncharted 4 as a fan. Excited to work with the talented team at IW!

— Jacob Minkoff (@JacobMinkoff) August 1, 2014

Οι συνεχόμενες αποχωρήσεις από τη Naughty Dog θα πρέπει να μας ανησυχήσουν, καθώς πέρα της κυκλοφορίας του The Last of Us Remastered για το PS4, υπάρχει και η επερχόμενη κυκλοφορία του Uncharted 4: A Thief’s End, η οποία έχει δρομολογηθεί για το 2015

Πιστεύετε ότι η Naughty Dog θα καταφέρει να ορθοποδήσει μετά από τις συνεχόμενες απώλειες στο προσωπικό της; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια! 

Tags