Φαίνεται πως το Yοu Pοrn βρήκε ομάδα να σπονσοράρει

Θυμάστε όταν το Yοu Pοrn σκεφτόταν την πιθανότητα να χρηματοδοτήσει μια επαγγελματική ομάδα e-gaming; Φαίνεται πως η συμφωνία είναι έτοιμη να κλείσει! Σύμφωνα με δημοσίευση στο Twitter, παρόλο που το όνομα της ομάδας κρατήθηκε μυστικό, οι όροι της συμφωνίας έχουν ήδη γίνει αποδεκτοί και από τις δυο πλευρές και το συμβόλαιο είναι έτοιμο να υπογραφεί. Το πρόβλημα είναι πως ούτε το Dota 2, ούτε το League of Legends αλλά ούτε και το Hearthstone είναι χαρακτηρισμένα ως mature games και αυτό μπορεί να είναι τροχοπέδη για το κλείσιμο της συμφωνίας. Απ’ ότι φαίνεται βέβαια έχει βρεθεί ήδη η λύση και σύντομα […]

Θυμάστε όταν το Yοu Pοrn σκεφτόταν την πιθανότητα να χρηματοδοτήσει μια επαγγελματική ομάδα e-gaming; Φαίνεται πως η συμφωνία είναι έτοιμη να κλείσει!

Σύμφωνα με δημοσίευση στο Twitter, παρόλο που το όνομα της ομάδας κρατήθηκε μυστικό, οι όροι της συμφωνίας έχουν ήδη γίνει αποδεκτοί και από τις δυο πλευρές και το συμβόλαιο είναι έτοιμο να υπογραφεί.

Το πρόβλημα είναι πως ούτε το Dota 2, ούτε το League of Legends αλλά ούτε και το Hearthstone είναι χαρακτηρισμένα ως mature games και αυτό μπορεί να είναι τροχοπέδη για το κλείσιμο της συμφωνίας. Απ’ ότι φαίνεται βέβαια έχει βρεθεί ήδη η λύση και σύντομα θα δούμε διαφημίσεις YouPorn σε κάποιο μεγάλο e-gaming event!

Tags

Gamer since: 1983