Η Κινέζικη Πρωταθλήτρια Ομάδα του Dota 2 μπαίνει στo βιβλίο των ρεκόρ Guinness

Η κινέζικη E-sport ομάδα Newbee eSports Club έθεσε τον μεγαλύτερο πήχη στο χρηματικό έπαθλο που δόθηκε ποτέ σε βιντεοπαιχνίδι, περίπου $5,028,308. Η πενταμελής ομάδα κατάφερε να διεκδηκήσει την πρωτιά αφού νίκησε την αντίπαλη κινέζικη ομάδα Vici Gaming  στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έγινει στο KeyArena, στο Seattle, της Washington νωρίτερα αυτό το μήνα. Το αιτήσιο αυτό Event μαζεύει του καλύτερους παίχτες , δίνοντας την δυνατότητα να παλέψουν για την πρωτιά για να διεκδηκήσουν απίστευτα ποσά καθώς θα παρουσιάζονται οι αγώνες Live στο ESPN’s sports TV network. Η νικητήρια ομάδα αποτελείται από Chen ‘Hao’ Zhihao, Zhang ‘Mu’ Pang, Zhang ‘xiao8’ Ning, Jiao ‘Banana’ […]

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η κινέζικη E-sport ομάδα Newbee eSports Club έθεσε τον μεγαλύτερο πήχη στο χρηματικό έπαθλο που δόθηκε ποτέ σε βιντεοπαιχνίδι, περίπου $5,028,308.

Η πενταμελής ομάδα κατάφερε να διεκδηκήσει την πρωτιά αφού νίκησε την αντίπαλη κινέζικη ομάδα Vici Gaming  στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έγινει στο KeyArena, στο Seattle, της Washington νωρίτερα αυτό το μήνα.

Το αιτήσιο αυτό Event μαζεύει του καλύτερους παίχτες , δίνοντας την δυνατότητα να παλέψουν για την πρωτιά για να διεκδηκήσουν απίστευτα ποσά καθώς θα παρουσιάζονται οι αγώνες Live στο ESPN’s sports TV network.

Newbee-2_497x280

Η νικητήρια ομάδα αποτελείται από Chen ‘Hao’ Zhihao, Zhang ‘Mu’ Pang, Zhang ‘xiao8’ Ning, Jiao ‘Banana’ Wang και Zhaohui ‘SanSheng’ Wang. Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως η ομάδα αυτή δεν έχει αρκετό καιρό που έχει δημιουργηθεί, αφού μόλις τον Μάρτιο συκγροτήθηκε.

Περισσότερα νέα για το Dota 2