Πληροφορίες για το δεύτερο Beta Event του ArcheAge

Μην το χάσετε! Αύριο (30 Ιουλίου) ξεκινάει το δεύτερο Beta Event του ArcheAge, λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση του πρώτου. Το δεύτερο event ξεκινάει αύριο στις 7 το απόγευμα και θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 4 Αυγούστου την ίδια ώρα. Η έκδοση η οποία χρησιμοποιούν οι Beta Servers, είναι η 4.3, η οποία χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή στους Alpha Servers. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Trion Worlds, η πρόοδος και τα στατιστικά των χαρακτήρων από το πρώτο Beta Event θα διατηρηθούν και στο δεύτερο, όπως και τα timers των σοδειών και των φόρων. Το δεύτερο Beta Event, θα φιλοξενήσει πάνω […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Μην το χάσετε!

gs-archeage

Αύριο (30 Ιουλίου) ξεκινάει το δεύτερο Beta Event του ArcheAge, λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση του πρώτου. Το δεύτερο event ξεκινάει αύριο στις 7 το απόγευμα και θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 4 Αυγούστου την ίδια ώρα. Η έκδοση η οποία χρησιμοποιούν οι Beta Servers, είναι η 4.3, η οποία χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή στους Alpha Servers.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Trion Worlds, η πρόοδος και τα στατιστικά των χαρακτήρων από το πρώτο Beta Event θα διατηρηθούν και στο δεύτερο, όπως και τα timers των σοδειών και των φόρων. Το δεύτερο Beta Event, θα φιλοξενήσει πάνω από 3 φορές τον αριθμό του πρώτου και γι’αυτό τον λόγο, η Trion διπλασίασε τους Server που θα είναι διαθέσιμοι.

Δείτε την λίστα με τους Server:

North America

  • Aranzeb
  • Naima
  • Kyrios
  • Ollo
  • Tahyang

Europe

  • Shatigon
  • Kyprosa
  • Eanna

Όσοι δεν καταφέρατε να βρείτε κλειδί για την Beta, μπορείτε να πάρετε μέρος στο Διαγωνισμό που τρέχει στη σελίδα μας αυτή την στιγμή. Για όσους δεν καταφέρουν να βρουν κλειδί και να ζήσουν από πρώτο χέρι τον κόσμο του ArcheAge, ετοιμάζουμε μία σειρά από βιντεάκια και οδηγούς. Φυσικά, θα υπάρξει ένα εκτενές Preview που θα σας παρουσιάζει με μεγάλη λεπτομέρεια τα πάντα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Gamespace.gr για περισσότερο ArcheAge!

Περισσότερα νέα για το Archeage