Κυκλοφόρησε το Update 1.75 για το PS4

Δείτε 3D Blu-ray ταινίες από την κονσόλα σας Οι χρήστες του Playstation 4 μπορούν από σήμερα να κατεβάσουν το νέο Firmware update 1.75. Το update προσθέτει την υποστήριξη 3D Blu-ray ταινιών αλλά και διάφορες άλλες βελτιώσεις όπως η ποιότητα του ήχου για τις ταινίες. Συγκεκριμένα, πέραν της υποστήριξης των 3D Blu-ray ταινιών, το νέο update βελτιώνει την ποιότητα ήχου στην 1.5x ταχύτητα αναπαραγωγής Blu-ray και DVD ταινιών. Επίσης, προστέθηκε η λειτουργία κατεβάσματος σημαντικού περιεχομένου όταν η κονσόλα βρίσκεται σε Standby. Τελευταία αλλαγή που προστέθηκε στο 1.75, είναι η διόρθωση κάποιον ειδοποιήσεων που αντί να φαίνονται πάνω αριστερά, για κάποιον λόγο […]

Platform
 

Δείτε 3D Blu-ray ταινίες από την κονσόλα σας

gs-playstation4

Οι χρήστες του Playstation 4 μπορούν από σήμερα να κατεβάσουν το νέο Firmware update 1.75. Το update προσθέτει την υποστήριξη 3D Blu-ray ταινιών αλλά και διάφορες άλλες βελτιώσεις όπως η ποιότητα του ήχου για τις ταινίες.

Συγκεκριμένα, πέραν της υποστήριξης των 3D Blu-ray ταινιών, το νέο update βελτιώνει την ποιότητα ήχου στην 1.5x ταχύτητα αναπαραγωγής Blu-ray και DVD ταινιών. Επίσης, προστέθηκε η λειτουργία κατεβάσματος σημαντικού περιεχομένου όταν η κονσόλα βρίσκεται σε Standby.

Τελευταία αλλαγή που προστέθηκε στο 1.75, είναι η διόρθωση κάποιον ειδοποιήσεων που αντί να φαίνονται πάνω αριστερά, για κάποιον λόγο εμφανίζονταν πάνω δεξιά. Το Firmware update 1.75, έρχεται λίγες μέρες μετά την διάθεση του 1.74 που βελτίωνε την απόδοση διάφορων εφαρμογών της κονσόλας.

Tags