Τα Bots of Doom επέστρεψαν στο συνεργείο

Μετά από άπειρα ganks από τον Fiddlesticks, Mega Timbers stuns και ένα απίστευτο αριθμό Voidlings που ακολουθούν τον Malzahar, ήρθε η ώρα της απόσυρσης των Bots of Doom! Ήρθε η ώρα να επιστρέψουν στο συνεργείο των Game Modes για μαστόρεμα. Εσείς;  Τα πολεμήσατε; Τα κερδίσατε; Πείτε μας ποιο Bot of Doom σας άρεσε περισσότερο και ποιο σας δυσκόλεψε περισσότερο, ακόμα και ποιο σας τσάντισε περισσότερο γιατί όταν ένας Veigar ερχότανε stealth με το passive της Evelynn και έκανε πάνω μας το combo του…  Ήταν εκνευριστικό! Αλλά νομίζουμε πως ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία και ένα πολύ πετυχημένο Game Mode! Thanks RITO!

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Μετά από άπειρα ganks από τον Fiddlesticks, Mega Timbers stuns και ένα απίστευτο αριθμό Voidlings που ακολουθούν τον Malzahar, ήρθε η ώρα της απόσυρσης των Bots of Doom!

botsofdoom gamespace.gr

Ήρθε η ώρα να επιστρέψουν στο συνεργείο των Game Modes για μαστόρεμα.

Εσείς;  Τα πολεμήσατε; Τα κερδίσατε;

Πείτε μας ποιο Bot of Doom σας άρεσε περισσότερο και ποιο σας δυσκόλεψε περισσότερο, ακόμα και ποιο σας τσάντισε περισσότερο γιατί όταν ένας Veigar ερχότανε stealth με το passive της Evelynn και έκανε πάνω μας το combo του…  Ήταν εκνευριστικό! Αλλά νομίζουμε πως ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία και ένα πολύ πετυχημένο Game Mode!

Thanks RITO!

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983