Η ΕΑ απέκτησε τα πλήρης δικαιώματα της Serie A

Ανακοινώθηκε επίσημα από την ΕΑ Όταν το Fifa 15 κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη, οι οπαδοί της Serie A θα έχουν πολλά features που τους περιμένουν. Τώρα και οι 20 ομάδες τις Serie A θα είναι μέσα στο παιχνίδι. Η συνεργασία με το Ιταλικό πρωτάθλημα περιλαμβάνει: Τον επίσημο χορηγό και logo, TIM To τρόπαιο Scudetto Την επίσημη μπάλα της Nike Και τις 20 ομάδες του πρωταθλήματος με τα αυθεντικά εμβλήματα και φανέλες Επιπλέον, η EA δούλεψε πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, ώστε να συμπεριλάβει όσο το δυνατόν περισσότερα αληθινά πρόσωπα παικτών και να αυξήσει το επίπεδο ρεαλισμού ενός από τα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο. Το Fifa 15 θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου στην Βόρεια Αμερική, στις 25 στην Ευρώπη και στις 26 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ανακοινώθηκε επίσημα από την ΕΑ

fifa-15-serie-a-announcement_656x369

Όταν το Fifa 15 κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη, οι οπαδοί της Serie A θα έχουν πολλά features που τους περιμένουν. Τώρα και οι 20 ομάδες τις Serie A θα είναι μέσα στο παιχνίδι.

Η συνεργασία με το Ιταλικό πρωτάθλημα περιλαμβάνει:

  • Τον επίσημο χορηγό και logo, TIM
  • To τρόπαιο Scudetto
  • Την επίσημη μπάλα της Nike
  • Και τις 20 ομάδες του πρωταθλήματος με τα αυθεντικά εμβλήματα και φανέλες

Επιπλέον, η EA δούλεψε πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, ώστε να συμπεριλάβει όσο το δυνατόν περισσότερα αληθινά πρόσωπα παικτών και να αυξήσει το επίπεδο ρεαλισμού ενός από τα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο.

Το Fifa 15 θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου στην Βόρεια Αμερική, στις 25 στην Ευρώπη και στις 26 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Περισσότερα νέα για το FIFA 15
Tags