Δημοσιεύθηκε φωτογραφία με τον εξωσκελετό του Call of Duty: Advanced Warfare

Νέα εικόνα σε 1080p ανάλυση Η Sledgehammer, εταιρεία ανάπτυξης του Call of Duty: Advanced Warfare, δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία που μας παρουσιάζει τον εξωσκελετό που χρησιμοποιείται στο νέο τίτλο της σειράς. Ο εξωσκελετός θα παίζει μεγάλο ρόλο στο gameplay του παιχνιδιού, καθώς θα επιτρέπει στο παίκτη να κάνει double jumps αλλά και πλευρική αποφυγή. Ο εξωσκελετός και τα νέα στοιχεία που εισάγει στο gameplay, θυμίζουν πάρα πολύ τους μηχανισμούς που έχουμε δει στο Titanfall και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούν οι Pilots. Σίγουρα η μεγάλη επιτυχία του Titanfall και τα νέα στοιχεία που εισήγαγε στο είδος έπαιξαν μεγάλο ρόλο και επηρέασαν την […]

Νέα εικόνα σε 1080p ανάλυση

gs-codawexo

Η Sledgehammer, εταιρεία ανάπτυξης του Call of Duty: Advanced Warfare, δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία που μας παρουσιάζει τον εξωσκελετό που χρησιμοποιείται στο νέο τίτλο της σειράς. Ο εξωσκελετός θα παίζει μεγάλο ρόλο στο gameplay του παιχνιδιού, καθώς θα επιτρέπει στο παίκτη να κάνει double jumps αλλά και πλευρική αποφυγή.

Ο εξωσκελετός και τα νέα στοιχεία που εισάγει στο gameplay, θυμίζουν πάρα πολύ τους μηχανισμούς που έχουμε δει στο Titanfall και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούν οι Pilots. Σίγουρα η μεγάλη επιτυχία του Titanfall και τα νέα στοιχεία που εισήγαγε στο είδος έπαιξαν μεγάλο ρόλο και επηρέασαν την Sledgehammer.

Το Call of Duty: Advanced Warfare θα είναι playable στην Gamescom όπως σας είχαμε ενημερώσει και πρόκειται να κυκλοφορήσει για PC, Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360 και Xbox One στις 4 Νοεμβρίου.

Περισσότερα νέα για το Call of Duty: Advanced Warfare