Νέο Gameplay Trailer για το Lords of the Fallen

Δημοσιεύθηκε στην Comic Con 2014, μέσω του IGN Ένα νέο Trailer για το Lords of the Fallen δημοσιεύθηκε στο IGN στα πλαίσια της Comic Con 2014. Το Trailer μας δείχνει κάποιους από τους εχθρούς και τις προκλήσεις που θα συναντήσουμε στο παιχνίδι.  Το Lords of the Fallen, αναπτύσσεται από την CI Games, γνωστή και ως City Interactive, δημιουργό της σειράς Sniper: Ghost Warrior, και την Deck13 Interactive. Ο τίτλος είναι ένα κλασσικό  hack and slash με έμφαση στον ρεαλισμό του Gameplay (θα μπορούσε να πει κανείς πως θυμίζει λίγο Dark Souls). Το Lords of the Fallen, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις […]

Platforms
 
Genres
,  
Publishers
,  

Δημοσιεύθηκε στην Comic Con 2014, μέσω του IGN

gs-lordsofthefallen

Ένα νέο Trailer για το Lords of the Fallen δημοσιεύθηκε στο IGN στα πλαίσια της Comic Con 2014. Το Trailer μας δείχνει κάποιους από τους εχθρούς και τις προκλήσεις που θα συναντήσουμε στο παιχνίδι. 

Το Lords of the Fallen, αναπτύσσεται από την CI Games, γνωστή και ως City Interactive, δημιουργό της σειράς Sniper: Ghost Warrior, και την Deck13 Interactive. Ο τίτλος είναι ένα κλασσικό  hack and slash με έμφαση στον ρεαλισμό του Gameplay (θα μπορούσε να πει κανείς πως θυμίζει λίγο Dark Souls).

Το Lords of the Fallen, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου για PC, Playstation 4 και Xbox One.

Απολαύστε το Trailer:

Περισσότερα νέα για το Lords of the Fallen