Επετειακή έκδοση για τα δέκα χρόνια του Samurai Warriors 4

Έρχεται αποκλειστικά για το Playstation 4 Η Koei Tecmo γιορτάζει μια δεκαετία της ιστορικής σειράς της με μία συλλεκτική έκδοση του Samurai Warriors 4 που βγαίνει για το PlayStation 4 τον Οκτώβριο. Το Samurai Warriors 4: Special Anime Pack περιλαμβάνει ένα αντίγραφο Blu-ray των Samurai Warriors 4: Legend of the Sanada anime, ένα επίσημο soundtrack CD και το κανονικό αντίγραφο του Samurai Warriors 4. Το σετ προσφέρει επίσης ένα DLC προσαρμογής χαρακτήρα, προσθέτοντας επιπλέον κοστούμια και πανοπλίες για αρκετούς μαχητές.

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Έρχεται αποκλειστικά για το Playstation 4

Η Koei Tecmo γιορτάζει μια δεκαετία της ιστορικής σειράς της με μία συλλεκτική έκδοση του Samurai Warriors 4 που βγαίνει για το PlayStation 4 τον Οκτώβριο.

Το Samurai Warriors 4: Special Anime Pack περιλαμβάνει ένα αντίγραφο Blu-ray των Samurai Warriors 4: Legend of the Sanada anime, ένα επίσημο soundtrack CD και το κανονικό αντίγραφο του Samurai Warriors 4. Το σετ προσφέρει επίσης ένα DLC προσαρμογής χαρακτήρα, προσθέτοντας επιπλέον κοστούμια και πανοπλίες για αρκετούς μαχητές.

Περισσότερα νέα για το Samurai Warriors 4