Αυστηρά για κορίτσια στα InSpot Κορυδαλλού: 1v1 League of Legends tournament

Ένα πρωτότυπο τουρνουά League of Legends έλαβε χώρα την τετάρτη στα InSpot στον Κορυδαλλό. Ένα τουρνουά αυστηρά και μόνο για κορίτσια. Ξεκίνησε στις 12:00 το μεσημέρι το τουρνουά των InSpot με 16 συμμετοχές από 16 υπέροχες υπάρξεις. Αλήθεια μπορείτε να σκεφτείτε κάτι καλύτερο από μια όμορφη κοπέλα η οποία να παίζει ανταγωνιστικά League of Legends; Το τουρνουά ήταν με κανόνες Best of 3 και ο τελικός best of 5. Κέρδιζε όποια έπαιρνε 2 kills ή έριχνε το turret ή είχε 100 creeps. Τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και οι περισσότεροι αγώνες ήταν αμφίρροποι με αποκορύφωμα τον τελικό όπου […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ένα πρωτότυπο τουρνουά League of Legends έλαβε χώρα την τετάρτη στα InSpot στον Κορυδαλλό. Ένα τουρνουά αυστηρά και μόνο για κορίτσια.

gamespace-gr-inspot-girls-1vs1-6

Ξεκίνησε στις 12:00 το μεσημέρι το τουρνουά των InSpot με 16 συμμετοχές από 16 υπέροχες υπάρξεις. Αλήθεια μπορείτε να σκεφτείτε κάτι καλύτερο από μια όμορφη κοπέλα η οποία να παίζει ανταγωνιστικά League of Legends;

Το τουρνουά ήταν με κανόνες Best of 3 και ο τελικός best of 5. Κέρδιζε όποια έπαιρνε 2 kills ή έριχνε το turret ή είχε 100 creeps.

Τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και οι περισσότεροι αγώνες ήταν αμφίρροποι με αποκορύφωμα τον τελικό όπου η Ζωή Μαρκοπούλου ήταν μπροστά με 2-0 και τελικά η Φωτεινή Λεγάκη το γύρισε και τελικά κατέκτησε το τουρνουά με 3-2!

Η κατάταξη στην πρώτη τετράδα είχε ως εξής:

  1. Φωτεινή Λεγάκη
  2. Ζωή Μαρκοπούλου
  3. Λυδία Νομικού
  4. Κατερίνα Λεγάκη

Τα brackets μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Ήταν μια απολαυστική μέρα που σίγουρα μάζεψε τα βλέμματα και ελπίζουμε να επαναληφθεί με ακόμα περισσότερες κοπέλες να γεμίζουν τα Inspot!

Παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες από τις παρουσίες του τουρνουά:

gamespace-gr-inspot-girls-1vs1-5

gamespace-gr-inspot-girls-1vs1-2

gamespace-gr-inspot-girls-1vs1-1gamespace-gr-inspot-girls-1vs1-4

gamespace-gr-inspot-girls-1vs1-7

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983