‘Ενα Uncharted Remaster bundle για PS4 θα ήταν ωραίο’ , λέει η Naughty Dog

Τα Uncharted 1, 2 και 3 Remastered για το PS4 σε bundle και σε ένα πακέτο; Η σειρά Uncharted είναι από τα highlights του PS3 έτσι το περιμέναμε ότι θα γινόταν remaster για το PS4 όπως το The Last of Us μαζί με κάποιους άλλους τίτλους, έτσι λένε φήμες τουλάχιστον, όπως το Beyond: Two Souls. Δυστυχώς για τους νέους πιθανούς οπαδούς ο Nathan Drake δεν είναι στο ραντάρ ακόμα. ”Είναι πάντα ωραίο να βρίσκεις τρόπους για να προσπαθείς να μεγαλώσεις το κοινό σου”, είπε ο Arne Meyer, community strategist της Naughty Dog,  Η Naughty Dog έχει ήδη πολλά στο πιάτο της, αφού ετοίμασε […]

Τα Uncharted 1, 2 και 3 Remastered για το PS4 σε bundle και σε ένα πακέτο;

Η σειρά Uncharted είναι από τα highlights του PS3 έτσι το περιμέναμε ότι θα γινόταν remaster για το PS4 όπως το The Last of Us μαζί με κάποιους άλλους τίτλους, έτσι λένε φήμες τουλάχιστον, όπως το Beyond: Two Souls.

Δυστυχώς για τους νέους πιθανούς οπαδούς ο Nathan Drake δεν είναι στο ραντάρ ακόμα.

”Είναι πάντα ωραίο να βρίσκεις τρόπους για να προσπαθείς να μεγαλώσεις το κοινό σου”, είπε ο Arne Meyer, community strategist της Naughty Dog

Η Naughty Dog έχει ήδη πολλά στο πιάτο της, αφού ετοίμασε το The Last Of Us: Remastered και άρχισαν οι εργασίες για το Uncharted 4, για το PS4. Το IGN έθεσε επίσης το θέμα του νέου Crash Bandicoot ή Jak & Daxter, αλλά ο Meyer δεν φαίνεται πάρα πολύ ενθουσιασμένος με την προοπτική.

Ο Meyer πρόσθεσε:

”Δεν ξέρω αν είναι στην δύναμη μας τώρα. Αυτή τη στιγμή, το συναρπαστικό είναι ότι όλοι στο στούντιο συνεχίζουν να εργάζονται σε παιχνίδια με γνώμονα την αφήγηση και σε ”δυνατούς” χαρακτήρες. Νομίζω ότι, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν έχουμε εξαντλήσει τις δυνατότητες εκεί, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει με κάτι τόσο απλό όσο το hardware. Νομίζω ότι κάνουμε κάτι πραγματικά καλό με τη δημιουργία χαρακτήρα με γνώμονα τις ιστορίες, έτσι όλη η εστίασή μας θα είναι εκεί.”

Η Naughty Dog δήλωσε πρόσφατα ότι σκέφτεται για ένα sequel τουThe Last of Us, επειδή το θέλουν οι fans.