Γιορτάστε τη Σεζόν 2014 με εικονίδια GPL

To Garena Premier League (GPL) φιλοξενεί τις καλύτερες ομάδες της Νοτιοανατολικής Ασίας, μαζί με τους πρωταθλητές της 2ης Σεζόν Taipei Assassins. Αυτή τη σεζόν, βάζουμε μόνιμα εικονίδια με τα λογότυπα των ομάδων του GPL για 250 RP. Εάν είστε φανατικός οπαδός του GPL, μπορείτε να πάρετε και τα 12 για 2400 RP (20% φτηνότερα από την αρχική τιμή). Θυμίζουμε ότι το 20% κάθε αγοράς πηγαίνει άμεσα στην ομάδα, ενώ το υπόλοιπο 80% πάει στη χρηματοδότηση των esports μέσω αμοιβών, μεταδόσεων, εκδηλώσεων και λοιπά! Υποστηρίξτε την αγαπημένη σας ομάδα του GPL καθώς μάχεται για την κορυφή της καλοκαιρινής περιόδου!   Πηγή: http://eune.leagueoflegends.com/

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

To Garena Premier League (GPL) φιλοξενεί τις καλύτερες ομάδες της Νοτιοανατολικής Ασίας, μαζί με τους πρωταθλητές της 2ης Σεζόν Taipei Assassins. Αυτή τη σεζόν, βάζουμε μόνιμα εικονίδια με τα λογότυπα των ομάδων του GPL για 250 RP. Εάν είστε φανατικός οπαδός του GPL, μπορείτε να πάρετε και τα 12 για 2400 RP (20% φτηνότερα από την αρχική τιμή).
Θυμίζουμε ότι το 20% κάθε αγοράς πηγαίνει άμεσα στην ομάδα, ενώ το υπόλοιπο 80% πάει στη χρηματοδότηση των esports μέσω αμοιβών, μεταδόσεων, εκδηλώσεων και λοιπά!
Υποστηρίξτε την αγαπημένη σας ομάδα του GPL καθώς μάχεται για την κορυφή της καλοκαιρινής περιόδου!

aritcle_banner_640x360_1

 

Πηγή: http://eune.leagueoflegends.com/

Περισσότερα νέα για το League of Legends