Η Riot παίρνει ριζικά μέτρα για την καταπολέμηση της «τοξικής» συμπεριφοράς

Το community του League of Legends έχει άσχημη φήμη όμως η Riot είναι αποφασισμένη να το αλλάξει αυτό. Ο Jeffrey Lin (Lead Designer of Social Systems) έκανε την παρακάτω δήλωση στο tweeter που λέει πως θα δοκιμάσουν νέα μέτρα και αν αποδειχθούν αποτελεσματικά τότε θα γίνουν μόνιμα. Today, players that show extreme toxicity (intentional feeding or racism, etc) will be instantly 14-day or permabanned in #LeagueOfLegends — Jeffrey Lin (@RiotLyte) July 21, 2014 Σε επόμενο post του στο reddit εξηγεί τον τρόπο που θα εφαρμοστούν τα νέα μέτρα στην δοκιμαστική τους περίοδο. Μεταξύ άλλων στο σχόλιο αναφέρει: «Θα κάνουμε tests σε […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το community του League of Legends έχει άσχημη φήμη όμως η Riot είναι αποφασισμένη να το αλλάξει αυτό.

lol

Ο Jeffrey Lin (Lead Designer of Social Systems) έκανε την παρακάτω δήλωση στο tweeter που λέει πως θα δοκιμάσουν νέα μέτρα και αν αποδειχθούν αποτελεσματικά τότε θα γίνουν μόνιμα.

Σε επόμενο post του στο reddit εξηγεί τον τρόπο που θα εφαρμοστούν τα νέα μέτρα στην δοκιμαστική τους περίοδο.

Μεταξύ άλλων στο σχόλιο αναφέρει: «Θα κάνουμε tests σε έναν server κάθε φορά για να εξακριβώσουμε την αποτελεσματικότητα του εγχειρήματος και να μειώσουμε τις λανθασμένες αναφορές. Όλοι οι servers Θα περάσουν από ένα τέτοιο test κάποια στιγμή. Θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των δοκιμών αν θα γίνει μόνιμο ή όχι το νέο αυτό σύστημα.

Στο παρελθόν αποφύγαμε να ονομάσουμε και να ντροπιάσουμε δημόσια παίκτες. Αυτό αποδείχθηκε λάθος και μείωσε την εμπιστοσύνη των παικτών απέναντί μας οπότε αποφασίσαμε να το αλλάξουμε. Εάν κάποιος παραπονεθεί για τις συνέπειες που θα επιφέρει το νέο σύστημα θα δημοσιοποιήσουμε το chat στο οποίο θα φαίνονται οι ομιλίες οι οποίες οδήγησαν στην τιμωρία»

Μπορείτε να δείτε το δήλωσή του στο Reddit εδώ.

Ο Jeffrey Lin ανέφερε επίσης πως εξετάζονται μέτρα κατά των leavers και των AFKers.

Μακάρι οι αλλαγές να πιάσουν τόπο και όλοι αυτοί που χαλάνε την gaming εμπειρία των άλλων και τελικά το ίδιο το παιχνίδι, να συνετιστούν ή να απομακρυνθούν από αυτό.

 

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983