Αναβάλλεται η ημερομηνία κυκλοφορίας των Dragon Age: Inquisition και Battlefield: Hardline!

Ανακοινώθηκε η καθυστέρηση τους από την EA Δύο πολύ σημαντικές κυκλοφορίες της EA, τα Dragon Age: Inquisition και Battlefield: Hardline, που ήταν σχεδιασμένα να κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο, παίρνουν αναβολή στην ημερομηνία κυκλοφορία τους. Συγκεκριμένα, το Dragon Age: Inquisition είχε ως ημερομηνία κυκλοφορίας τις 7 Οκτωβρίου και αναβλήθηκε για τις 21 Νοεμβρίου.  Σύμφωνα με τον Executive Producer, Mark Darrah, ‘ Σας ευχαριστώ για την τεράστια υποστήριξη που μας έχετε προσφέρει όλο αυτόν τον καιρό. Μπορεί αυτές οι λίγες εβδομάδες να μην είναι μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά ξέρω πως θα κάνουν το παιχνίδι ακόμη καλύτερο’. Το Battlefield: Hardline από την άλλη, δεν […]

Publisher
 
Developers
,  

Ανακοινώθηκε η καθυστέρηση τους από την EA

gamespace-battlefield

Δύο πολύ σημαντικές κυκλοφορίες της EA, τα Dragon Age: Inquisition και Battlefield: Hardline, που ήταν σχεδιασμένα να κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο, παίρνουν αναβολή στην ημερομηνία κυκλοφορία τους.

Συγκεκριμένα, το Dragon Age: Inquisition είχε ως ημερομηνία κυκλοφορίας τις 7 Οκτωβρίου και αναβλήθηκε για τις 21 Νοεμβρίου.  Σύμφωνα με τον Executive Producer, Mark Darrah, ‘ Σας ευχαριστώ για την τεράστια υποστήριξη που μας έχετε προσφέρει όλο αυτόν τον καιρό. Μπορεί αυτές οι λίγες εβδομάδες να μην είναι μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά ξέρω πως θα κάνουν το παιχνίδι ακόμη καλύτερο’.

Το Battlefield: Hardline από την άλλη, δεν πρόκειται να προλάβει το 2014 και σύμφωνα με τις Visceral και EA, θα κάνει την εμφάνιση του τους πρώτους μήνες του 2015. Η απόφαση αυτή πάρθηκε με γνώμονα το feedback που συγκέντρωσαν από τους οπαδούς κατά τη διάρκεια της Beta και αποφάσισαν πως θέλουν περισσότερο χρόνο για να προσφέρουν την εμπειρία που τους ζητήθηκε από τους οπαδούς.

Tags