Το Doom δεν θα κάνει την εμφάνιση του πριν το 2015

Η id Software πιστεύει πως είναι νωρίς Οι νέες πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν για το Doom κατά τη διάρκεια της QuakeCon 2014, είναι το μόνο που θα ξέρουμε για πολύ καιρό ακόμη… Τουλάχιστον βάση των λεγόμενων του Pete Hines, προέδρου της Bethesda. Σε συνέντευξη του στο PC Gamer, ο Hines επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν το Doom, να μην κάνει την εμφάνιση του για το κοινό πριν το 2015. Σύμφωνα με τον ίδιο, “δεν ήταν επίσημη ανακοίνωση”, και δεν πρόκειται να γίνει αν η ομάδα ανάπτυξης δεν είναι έτοιμη. Η παρουσίαση του demo που έγινε στην QuakeCon 2014, ήταν για να καθησυχάσει […]

Platform
 

Η id Software πιστεύει πως είναι νωρίς

doom

Οι νέες πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν για το Doom κατά τη διάρκεια της QuakeCon 2014, είναι το μόνο που θα ξέρουμε για πολύ καιρό ακόμη… Τουλάχιστον βάση των λεγόμενων του Pete Hines, προέδρου της Bethesda.

Σε συνέντευξη του στο PC Gamer, ο Hines επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν το Doom, να μην κάνει την εμφάνιση του για το κοινό πριν το 2015. Σύμφωνα με τον ίδιο, “δεν ήταν επίσημη ανακοίνωση”, και δεν πρόκειται να γίνει αν η ομάδα ανάπτυξης δεν είναι έτοιμη.

Η παρουσίαση του demo που έγινε στην QuakeCon 2014, ήταν για να καθησυχάσει τους fan της σειράς και να δείξουν “ Ότι δημιουργούν ένα παιχνίδι που οι οπαδοί της σειράς θα θέλουν να παίξουν και να αποδείξουν πως νοιάζονται και σέβονται τo Franchise ”.

Αν πάρουμε τα λεγόμενα του Hines σοβαρά στα υπόψιν μας, μάλλον πρόκειται να δούμε το Doom στην Ε3 2015… Καλή υπομονή σε όλους μας λοιπόν!