Τι θα κάνετε ban και τι pick; Ιδανική 5άδα για την βδομάδα 12-18/7/14

Δεν ξέρετε ποιόν ήρωα να διαλέξετε και ποιόν να κάνετε ban; :Έχετε χάσει επεισόδια από το τι παίζεται αυτή την εποχή; Πάρτε μια ιδέα από το τι κάνει η κοινότητα. Η επιλογές που έγιναν ώστε να βγάλουμε τα συμπεράσματα, φαίνονται στην παρακάτω φωτογραφία.   Θυμίζουμε πως οι κατηγορίες με τις οποίες θα ασχοληθούμε είναι οι εξής: Popularity (πόσο δημοφιλής είναι ένας ήρωας) Win Rate (Ποσοστό νίκης του κάθε ήρωα) Ban Rate (Πόσο συχνά γίνεται ban ένας ήρωας) Πάμε να τις δούμε λοιπόν! Popularity Win Rate Ban Rate Παρατηρήσεις – Συμπεράσματα: Από τις παραπάνω εικόνες μπορούμε να εξάγουμε τα εξής συμπεράσματα: […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Δεν ξέρετε ποιόν ήρωα να διαλέξετε και ποιόν να κάνετε ban; :Έχετε χάσει επεισόδια από το τι παίζεται αυτή την εποχή; Πάρτε μια ιδέα από το τι κάνει η κοινότητα.

Η επιλογές που έγιναν ώστε να βγάλουμε τα συμπεράσματα, φαίνονται στην παρακάτω φωτογραφία.

choises

 

Θυμίζουμε πως οι κατηγορίες με τις οποίες θα ασχοληθούμε είναι οι εξής:

Popularity (πόσο δημοφιλής είναι ένας ήρωας)
Win Rate (Ποσοστό νίκης του κάθε ήρωα)
Ban Rate (Πόσο συχνά γίνεται ban ένας ήρωας)


Πάμε να τις δούμε λοιπόν!

  • Popularity

popularity

  • Win Rate

winrate

  • Ban Rate

bans

Παρατηρήσεις – Συμπεράσματα:

Από τις παραπάνω εικόνες μπορούμε να εξάγουμε τα εξής συμπεράσματα:

Ένα αγαπημένο duo bot εξακολουθεί να είναι η Caitlyn παρέα με τον Thresh. H Morgana πέρασε για λίγο την Leona σε προτιμήσεις και αν σκεφτούμε πως είναι στις πρώτες θέσεις των bans, καταλαβαίνουμε πως είναι από τις πρώτες προτιμήσεις στην κοινότητα!

Ο Amumu στο jungle εξακολουθεί να δείχνει τα δόντια του και βλέπουμε πως δεύτερη στα win rates είναι η Fiora η οποία παρουσιάζεται πολύ δυνατή τον τελευταίο καιρό.

Τέλος, στα bans στα περισσότερα παιχνίδια δεν αφήνουν τον Braum για να τον επιλέξει ο αντίπαλος και πολύ συχνά, αν περάσει, γίνεται 1st pick. O Yasuo με τα εκπληκτικά mechanics είναι φόβος και τρόμος και κανένας δεν θέλει να τον έχει αντίπαλο και ο Kassadin, παρά το nerf που τον έριξε πάρα πολύ στις προτιμήσεις αρχίζει πάλι να ανεβαίνει τα σκαλιά προς τον θρόνο που κατείχε τόσο καιρό.

Ιδανική πεντάδα;

Thresh με Caitlyn στο bot lane, Amumu στο Jungle, Yashyo mid και Fiora Top!

Περισσότερα νέα για το League of Legends
Tags
,

Gamer since: 1983