775,000 οι συνδρομητές του Elder Scrolls Online

Σύμφωνα με αναφορά της SuperDataResearch Σε έρευνα που δημοσιεύθηκε από την SuperDataResearch, το The Elder Scrolls Online είχε 772,374 συνδρομητές μέχρι τον Ιούνιο. Το νούμερο αυτό έρχεται βάση της διακύμανσης του τζίρου της αγοράς για τον Ιούνιο και δεν είναι κάτι επίσημο. Η Bethesda, publisher του παιχνιδιού, δεν έχει ανακοινώσει τα επίσημα νούμερα των συνδρομητών και αξίζει να σημειώσουμε πως το The Elder Scrolls Online δεν έχει κάνει ακόμη την εμφάνιση του στις κονσόλες των Sony και Microsoft. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, το Star Wars: The Old Republic είχε έσοδα της τάξεως των 165! εκατομμυρίων δολαρίων για το 2013 […]

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 

Σύμφωνα με αναφορά της SuperDataResearch

eso-650x380

Σε έρευνα που δημοσιεύθηκε από την SuperDataResearch, το The Elder Scrolls Online είχε 772,374 συνδρομητές μέχρι τον Ιούνιο. Το νούμερο αυτό έρχεται βάση της διακύμανσης του τζίρου της αγοράς για τον Ιούνιο και δεν είναι κάτι επίσημο.

Η Bethesda, publisher του παιχνιδιού, δεν έχει ανακοινώσει τα επίσημα νούμερα των συνδρομητών και αξίζει να σημειώσουμε πως το The Elder Scrolls Online δεν έχει κάνει ακόμη την εμφάνιση του στις κονσόλες των Sony και Microsoft.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, το Star Wars: The Old Republic είχε έσοδα της τάξεως των 165! εκατομμυρίων δολαρίων για το 2013 ενώ στην κορυφή της λίστας βρίσκουμε το World of Warcraft, το οποίο έχει το 36% του μεριδίου της αγοράς και έσοδα της τάξεως του 1 δις δολαρίων για το 2013!

Πριν μερικές μέρες το The Elder Scrolls Online έκανε την εμφάνιση του στο Steam, κάτι που θα βοηθήσει αρκετά στην αύξηση των εσόδων του παιχνιδιού.

Περισσότερα νέα για το The Elder Scrolls Online