Νέο Trailer για το FIFA 15

Παρουσιάζει τα συναισθήματα και την ένταση Η EA Sports δημοσίευσε ένα νέο Trailer για το FIFA 15 που μας παρουσιάζει τα συναισθήματα και την ένταση των παικτών μέσα στο παιχνίδι. Το νέο αυτό χαρακτηριστικό, έρχεται χάρης το Emotional Intelligence, τη νέα τεχνολογία της EA, που προσθέτει στους παίκτες συγκεκριμένα συναισθήματα και συμπεριφορές απέναντι σε άλλους παίκτες. Αυτά τα συναισθήματα, θα καλλιεργούνται με την εξέλιξη του αγώνα και έχουν προστεθεί 600 καινούργια Animations που βοηθούν στην ρεαλιστική αποτύπωση τους στον αγωνιστικό χώρο. Εκτός από τους παίκτες, συναισθήματα και συμπεριφορά αποκτούν και οι οπαδοί καθώς οι φίλαθλοι κάθε ομάδας θα έχουν διαφορετικές […]

Παρουσιάζει τα συναισθήματα και την ένταση

fifa2015

Η EA Sports δημοσίευσε ένα νέο Trailer για το FIFA 15 που μας παρουσιάζει τα συναισθήματα και την ένταση των παικτών μέσα στο παιχνίδι. Το νέο αυτό χαρακτηριστικό, έρχεται χάρης το Emotional Intelligence, τη νέα τεχνολογία της EA, που προσθέτει στους παίκτες συγκεκριμένα συναισθήματα και συμπεριφορές απέναντι σε άλλους παίκτες.

Αυτά τα συναισθήματα, θα καλλιεργούνται με την εξέλιξη του αγώνα και έχουν προστεθεί 600 καινούργια Animations που βοηθούν στην ρεαλιστική αποτύπωση τους στον αγωνιστικό χώρο.

Εκτός από τους παίκτες, συναισθήματα και συμπεριφορά αποκτούν και οι οπαδοί καθώς οι φίλαθλοι κάθε ομάδας θα έχουν διαφορετικές αντιδράσεις μέσα στο γήπεδο.

Το FIFA 15 θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου για PS3, PS4, PS Vita, Wii, 3DS, Xbox 360 και Xbox One.

Απολαύστε το Trailer:

Περισσότερα νέα για το FIFA 15