Δημοσιεύθηκαν εικόνες για τον νέο χάρτη του Titanfall, Export

Δείτε τον δεύτερο χάρτη του νέου DLC, Frontier’s Edge Η Respawn Entertainment, δημοσίευσε νέες φωτογραφίες και πληροφορίες από το νέο DLC του Titanfall, Frontier’s Edge. Αυτήν την φορά σειρά έχει ο δεύτερος χάρτη του DLC με όνομα, Export. Το Export λαμβάνει χώρα σε μια παραθαλάσσια περιοχή, όπου οι παίχτες θα βρεθούν και θα παλέψουν σε close-quarter, house-to-house μάχες. Οι Pilots θα βρεθούν σε ποιο ανοιχτό χώρο και στις οροφές των κτιρίων καθώς έχουν την ικανότητα να σκαρφαλώνουν γρήγορα και να αιφνιδιάζουν τους εχθρούς τους στο έδαφος. Οι Titans μπορούν να κλειδώσουν σημεία της πόλης αξιοποιώντας τα φυσικά σημεία συμφόρησης, και η μάχη τους θα είναι κυρίως σε μέρη με απότομη κλίση που οδηγεί σε μια επιβλητική θέα της πόλης από κάτω. Ακόμα δεν ξέρουμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά μας μένει να καλύψουμε έναν ακόμα χάρτη με […]

Platforms
 
Publisher
 

Δείτε τον δεύτερο χάρτη του νέου DLC, Frontier’s Edge

Export

Η Respawn Entertainment, δημοσίευσε νέες φωτογραφίες και πληροφορίες από το νέο DLC του Titanfall, Frontier’s Edge. Αυτήν την φορά σειρά έχει ο δεύτερος χάρτη του DLC με όνομα, Export.

Το Export λαμβάνει χώρα σε μια παραθαλάσσια περιοχή, όπου οι παίχτες θα βρεθούν και θα παλέψουν σε close-quarter, house-to-house μάχες. Οι Pilots θα βρεθούν σε ποιο ανοιχτό χώρο και στις οροφές των κτιρίων καθώς έχουν την ικανότητα να σκαρφαλώνουν γρήγορα και να αιφνιδιάζουν τους εχθρούς τους στο έδαφος. Οι Titans μπορούν να κλειδώσουν σημεία της πόλης αξιοποιώντας τα φυσικά σημεία συμφόρησης, και η μάχη τους θα είναι κυρίως σε μέρη με απότομη κλίση που οδηγεί σε μια επιβλητική θέα της πόλης από κάτω.

Ακόμα δεν ξέρουμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά μας μένει να καλύψουμε έναν ακόμα χάρτη με ονομασία Haven. Εδώ μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες για τον χάρτη “Dig Site”

Export_01

Export_04

Περισσότερα νέα για το Titanfall