Ανάλυση ενημέρωσης 4.12 [Video]

Ξεκινάμε δοκιμαστικά το πρώτο επεισόδιο μιας (ελπίζουμε επιτυχημένης!) νέας σειράς βίντεο, της Ανάλυσης ενημέρωσης! Καθένα από αυτά τα βίντεο θα εστιάζει στα περιεχόμενα της πιο πρόσφατης ενημέρωσης, πριν ξεκινήσει μια συζήτηση μεταξύ των σχεδιαστών της Riot και των καλεσμένων. Η ενημέρωση 4.12 περιλαμβάνει μετρητές στη ζούγκλα, καθώς και αλλαγές στον Άλισταρ, στον Λουσιάν και άλλα. Πατήστε play για την πλήρη ανάλυση και τη συζήτηση για την ενημέρωση με τους Statikk και Nome από την Riot Games και τον Snoopeh από τους Evil Geniuses. [leagueoflegends.com]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ξεκινάμε δοκιμαστικά το πρώτο επεισόδιο μιας (ελπίζουμε επιτυχημένης!) νέας σειράς βίντεο, της Ανάλυσης ενημέρωσης! Καθένα από αυτά τα βίντεο θα εστιάζει στα περιεχόμενα της πιο πρόσφατης ενημέρωσης, πριν ξεκινήσει μια συζήτηση μεταξύ των σχεδιαστών της Riot και των καλεσμένων.

Η ενημέρωση 4.12 περιλαμβάνει μετρητές στη ζούγκλα, καθώς και αλλαγές στον Άλισταρ, στον Λουσιάν και άλλα. Πατήστε play για την πλήρη ανάλυση και τη συζήτηση για την ενημέρωση με τους Statikk και Nome από την Riot Games και τον Snoopeh από τους Evil Geniuses.

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends