Η Ubisoft προσέλαβε ‘Chief Parkour Officer’ για το Assassin’s Creed!

Πρωτοτυπεί και πάλι η Ubisoft Για να εδραιώσει την θέση της ως την κορυφαία δημιουργό “ακροβατικών” παιχνιδιών, η Ubisoft πρόσλαβε τον γνωστό traucer (όπως ονομάζονται οι αθλητές Parkour),  Michael “Frosti” Zernow ως τον υπεύθυνο της ομάδας Parkour που χρησιμοποιεί στην δημιουργία των τίτλων Assassin’s Creed. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: “ Ο νέος Chief Parkour Officer της Ubisoft, Michael Zernow θα έχει συμβουλευτικό ρόλο, διαφυλάσσοντας την συνεχόμενη αφοσίωση στην αυθεντικότητα και πιστή αναπαράσταση της τέχνης του Parkour στους τίτλους της σειράς Assassin’s Creed. Η αρχή θα γίνει με το νέο μέλος της σειράς, Assassin’s Creed: Unity. Επίσης θα βοηθήσει με διάφορους […]

Publisher
 
Developer
 

Πρωτοτυπεί και πάλι η Ubisoft

Assassins

Για να εδραιώσει την θέση της ως την κορυφαία δημιουργό “ακροβατικών” παιχνιδιών, η Ubisoft πρόσλαβε τον γνωστό traucer (όπως ονομάζονται οι αθλητές Parkour),  Michael “Frosti” Zernow ως τον υπεύθυνο της ομάδας Parkour που χρησιμοποιεί στην δημιουργία των τίτλων Assassin’s Creed.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“ Ο νέος Chief Parkour Officer της Ubisoft, Michael Zernow θα έχει συμβουλευτικό ρόλο, διαφυλάσσοντας την συνεχόμενη αφοσίωση στην αυθεντικότητα και πιστή αναπαράσταση της τέχνης του Parkour στους τίτλους της σειράς Assassin’s Creed. Η αρχή θα γίνει με το νέο μέλος της σειράς, Assassin’s Creed: Unity. Επίσης θα βοηθήσει με διάφορους τρόπους την υποστήριξη της εταιρείας και του franchise στο σπορ. ”

Ο Zernow, είναι ο ιδανικός για τον συγκεκριμένο ρόλο, λόγο της εμπειρίας του από την εκπαίδευση της ομάδας Tempest Freerunning Academy από την Καλιφόρνια, αλλά και την εμπειρία του από το Motion – Capture που είχε κάνει η Ubisoft μαζί του για προηγούμενους τίτλους της σειράς Assassin’s Creed.

Το Assassin’s Creed: Unity πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου για Playstation 4, Xbox One και PC.

Πως σας φαίνεται η κίνηση της Ubisoft; Πιστεύετε ότι κινήσεις τέτοιου είδους μπορεί να βοηθήσουν στην ανάπτυξη καλύτερων παιχνιδιών; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια.

Περισσότερα νέα για το Assassin's Creed Unity
Tags