Ανακοινώθηκε το Project Zero 5!

Έρχεται αποκλειστικά στο Wii U Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε χθες το βράδυ, αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας και ο τίτλος της ιαπωνικής έκδοσης του Project Zero 5. Το νέο μέλος της δημοφιλούς Survival-Horror σειράς Project Zero ή Fatal Frame, όπως είναι γνωστή εκτός Ιαπωνίας, πρόκειται να κυκλοφορήσει στο νησί των Σαμουράι στις 27 Σεπτεμβρίου, με τίτλο Zero – The Black Haired Shrine Maiden. Δυστυχώς η σειρά έχει κάνει πολύ σπάνια την εμφάνιση της εκτός Ιαπωνίας και είναι αμφίβολη η κυκλοφορία του Project Zero 5 για τον υπόλοιπο κόσμο. Το νέο Trailer δείχνει την πρωταγωνίστρια να περιπλανιέται μέσα σ’ένα σκοτεινό δάσος (Ιάπωνες…). Εσείς […]

Platform
 

Έρχεται αποκλειστικά στο Wii U

2253.project_zero_portatil__shinrei_shashin.not

Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε χθες το βράδυ, αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας και ο τίτλος της ιαπωνικής έκδοσης του Project Zero 5. Το νέο μέλος της δημοφιλούς Survival-Horror σειράς Project Zero ή Fatal Frame, όπως είναι γνωστή εκτός Ιαπωνίας, πρόκειται να κυκλοφορήσει στο νησί των Σαμουράι στις 27 Σεπτεμβρίου, με τίτλο Zero – The Black Haired Shrine Maiden.

Δυστυχώς η σειρά έχει κάνει πολύ σπάνια την εμφάνιση της εκτός Ιαπωνίας και είναι αμφίβολη η κυκλοφορία του Project Zero 5 για τον υπόλοιπο κόσμο. Το νέο Trailer δείχνει την πρωταγωνίστρια να περιπλανιέται μέσα σ’ένα σκοτεινό δάσος (Ιάπωνες…).

Εσείς θα θέλατε να δείτε την κυκλοφορία της σειράς στην Ευρώπη; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια.

Απολαύστε το Trailer: