Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του The Walking Dead: Season 2 – Episode 4

Επιτέλους ανακοινώθηκε η ημερομηνία έκδοσης του τέταρτου επεισοδίου Το 4o επεισόδιο της σειράς The Walking Dead, Amid the Ruins (ανάμεσα στα συντρίμμια) έρχεται σε PC και MAC στις 22 Ιουλίου και PS3, PS Vita στην Βόρεια Αμερική. Στις 23 Ιουλίου έρχεται παγκοσμίως στο Xbox 360 και στους Ευρωπαίους κατόχους Playstation. Τέλος στις 24 του μηνός γίνεται διαθέσιμη και η έκδοση για iOS. Η Telltale στο παρακάτω τρέιλερ μας παρουσιάζει τις δυσκολίες και τον τρόμο που θα αντιμετωπίσουμε όσοι πάρουμε στα χέρια μας το «Amid the Ruines». Απ’ότι φαίνεται η εταιρεία προσπάθησε να αυξήσει ραγδαία την ένταση πριν από το τελευταίο επεισόδιο […]

Επιτέλους ανακοινώθηκε η ημερομηνία έκδοσης του τέταρτου επεισοδίου

walkingdead

Το 4o επεισόδιο της σειράς The Walking Dead, Amid the Ruins (ανάμεσα στα συντρίμμια) έρχεται σε PC και MAC στις 22 Ιουλίου και PS3, PS Vita στην Βόρεια Αμερική. Στις 23 Ιουλίου έρχεται παγκοσμίως στο Xbox 360 και στους Ευρωπαίους κατόχους Playstation. Τέλος στις 24 του μηνός γίνεται διαθέσιμη και η έκδοση για iOS.

Η Telltale στο παρακάτω τρέιλερ μας παρουσιάζει τις δυσκολίες και τον τρόμο που θα αντιμετωπίσουμε όσοι πάρουμε στα χέρια μας το «Amid the Ruines». Απ’ότι φαίνεται η εταιρεία προσπάθησε να αυξήσει ραγδαία την ένταση πριν από το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν.

Απολαύστε το Trailer:

Περισσότερα νέα για το The Walking Dead

Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga