Το The Wolf Among Us έρχεται για Playstation και Xbox

Θα κυκλοφορήσει σε πλήρης Retail έκδοση Η Telltale Games επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του adventure τίτλου της The Wolf Among Us σε μία πλήρη Retail έκδοση αργότερα μέσα στο έτος. Η Retail έκδοση θα περιέχει όλα τα επεισόδια του τίτλου και πρόκειται να κυκλοφορήσει για Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360 και Xbox One. Η ανακοίνωση της Telltale Games ακολουθεί την εμφάνιση της Retail έκδοση σε διάφορα καταστήματα όπως το GameStop, Best Buy και Game Fly. Το βασισμένο στο Fable, adventure game της Telltale, ολοκλήρωσε τον κύκλο του πριν λίγο καιρό με την κυκλοφορία του τελευταίου επεισοδίου του “Cry Wolf”.

Θα κυκλοφορήσει σε πλήρης Retail έκδοση

wolf-retail-confirm

Η Telltale Games επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του adventure τίτλου της The Wolf Among Us σε μία πλήρη Retail έκδοση αργότερα μέσα στο έτος. Η Retail έκδοση θα περιέχει όλα τα επεισόδια του τίτλου και πρόκειται να κυκλοφορήσει για Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360 και Xbox One.

Η ανακοίνωση της Telltale Games ακολουθεί την εμφάνιση της Retail έκδοση σε διάφορα καταστήματα όπως το GameStop, Best Buy και Game Fly. Το βασισμένο στο Fable, adventure game της Telltale, ολοκλήρωσε τον κύκλο του πριν λίγο καιρό με την κυκλοφορία του τελευταίου επεισοδίου του “Cry Wolf”.