Το The Last of Us Remastered στα 30 FPS

Το The Last of Us Remastered επιτρέπει στους παίκτες να «κλειδώσουν» τα γραφικά του παιχνιδιού στα 30 FPS Σε μια εκδήλωση που παρευρέθηκε το Eurogamer Ισπανίας, ο Arne Meyer της Naughty Dog παρέδωσε μια παρουσίαση στην οποία επιβεβαίωσε τις αλλαγές των γραφικών. Εξ ορισμού το παιχνίδι τρέχει σε 1080p και 60 FPS στο single-player και multiplayer, αλλά η προσθήκη του «κλειδώματος»  στα 30fps μπορεί να υποδεικνύει περιστασιακές πτώσεις κάτω από 60fps. Εάν είστε «κλειδωμένοι» σε 30fps δε θα έχετε καμία απότομη μείωση των frames. Εάν δεν είστε, μπορεί να έχετε αντιμετωπίσετε προβλήματα tearing, και έτσι το «κλείδωμα» έως 30fps παράγει μια […]

Το The Last of Us Remastered επιτρέπει στους παίκτες να «κλειδώσουν» τα γραφικά του παιχνιδιού στα 30 FPS

Σε μια εκδήλωση που παρευρέθηκε το Eurogamer Ισπανίας, ο Arne Meyer της Naughty Dog παρέδωσε μια παρουσίαση στην οποία επιβεβαίωσε τις αλλαγές των γραφικών.

Εξ ορισμού το παιχνίδι τρέχει σε 1080p και 60 FPS στο single-player και multiplayer, αλλά η προσθήκη του «κλειδώματος»  στα 30fps μπορεί να υποδεικνύει περιστασιακές πτώσεις κάτω από 60fps. Εάν είστε «κλειδωμένοι» σε 30fps δε θα έχετε καμία απότομη μείωση των frames. Εάν δεν είστε, μπορεί να έχετε αντιμετωπίσετε προβλήματα tearing, και έτσι το «κλείδωμα» έως 30fps παράγει μια πιο ευχάριστη εμπειρία.

To The Last of Us Remastered δεν είναι το πρώτο παιχνίδι του PS4 που σας αφήνει να έχετε σταθερά 30fps.Το Kilzone: Shadow Fall και το inFamous: Second Son περιλαμβάνουν επίσης αυτή τη δυνατότητα. Κανένα από αυτά τα παιχνίδια δε διατηρεί 60fps σταθερά.

Το The Last of Us Remastered είναι μια ανανεωμένη έκδοση από το PlayStation 3 για το PlayStation 4. Περιλαμβάνει όλα τα σημαντικά add-on που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, καθώς και ένα νέο DLC έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στο έτος που θα το έχετε και στις δύο κονσόλες σε όποια πλατφόρμα και αν το αγοράσετε.

To Eurogamer Ισπανίας αναφέρει ακόμα ότι θα υπάρχει ένα νέο Photo Mode, παρόμοιο με εκείνο του inFamous: Second Son.

Τέλος ο Meyer αποκάλυψε ότι η έκδοση του The Last of Us ήταν η γρηγορότερη αποκλειστικότητα σε πωλήσεις της Sony με 7 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως.

Περισσότερα νέα για το The Last of Us Remastered