Το νέο Crackdown συνδέει το Single Player με το Co-op

Σας γλυτώνει από μενού, Lobbies και προσκλήσεις! Κατά την διάρκεια της E3 2014, η Microsoft ανακοίνωσε το νέο τίτλο της σειράς Crackdown που αναπτύσσεται από την Microsoft Game Studios. Μέχρι σήμερα το μόνο που είχαμε δει είναι ένα Teaser Trailer και γνωρίζαμε πως πρόκειται για αποκλειστικότητα του Xbox One. Σύμφωνα με συνέντευξη του Creative Director, Kevin Lobb, στο Xbox Magazine, η Microsoft Game Studios έχει μεγάλα σχέδια για το co-op του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα προσπαθεί να δημιουργήσει μία κοινή εμπειρία ανάμεσα σε Single Player και Co-op που θα γλυτώσει τους παίκτες από μενού, loads και Lobbies. Ανέφερε τα εξής : “ […]

Σας γλυτώνει από μενού, Lobbies και προσκλήσεις!

Crackdown-2-Analisis-7

Κατά την διάρκεια της E3 2014, η Microsoft ανακοίνωσε το νέο τίτλο της σειράς Crackdown που αναπτύσσεται από την Microsoft Game Studios. Μέχρι σήμερα το μόνο που είχαμε δει είναι ένα Teaser Trailer και γνωρίζαμε πως πρόκειται για αποκλειστικότητα του Xbox One.

Σύμφωνα με συνέντευξη του Creative Director, Kevin Lobb, στο Xbox Magazine, η Microsoft Game Studios έχει μεγάλα σχέδια για το co-op του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα προσπαθεί να δημιουργήσει μία κοινή εμπειρία ανάμεσα σε Single Player και Co-op που θα γλυτώσει τους παίκτες από μενού, loads και Lobbies.

Ανέφερε τα εξής :

“ Κατευθυνόμαστε προς την ύπαρξη ενός παιχνιδιού. Το co-op και το Single Player θα είναι το ίδιο και το αυτό, μία κοινή εμπειρία που θα σας γλυτώνει χρόνο και κόπο. Θέλουμε να κάνουμε το Gameplay μία μεγάλη και κοινή εμπειρία ”.

Σύμφωνα με τον Lobb, το παιχνίδι δεν θα ονομάζεται Crackdown 3, καθώς στην ουσία πρόκειται για Sequel του Crackdown 1 και διαδραματίζεται σε διαφορετικό timeline.

Δείτε το βίντεο :

Περισσότερα νέα για το Crackdown