Το καινούργιο DLC του KillZone: Shadow Fall

Νέο DLC για το FPS της Guerrilla Games Έχουν υπάρξει πολλά ενδιαφέροντα, ασυνήθιστα, ή ακόμα και παράξενα πακέτα DLC. To Call of Duty: Ghosts, για παράδειγμα, πήρε τον Snoop Dogg ως εκφωνητή. Ποτέ όμως, δεν θα σκεφτόμασταν ,ότι ένα ακόμα first-person shooter, το Killzone: Shadow Fall, θα είναι ένα από τα παιχνίδια που θα περιέχει νέο, κωμικό περιεχόμενο. Σήμερα, ωστόσο, η Guerrilla Games και η Sony κυκλοφόρησαν ένα πολύ αστείο DLC για την αποκλειστικότητα του PlayStation 4. Με τίτλο “Fun & Games Spotlight Pack”, το add-on περιλαμβάνει τρία νέα «Spotlight Moves» για το multiplayer που λαμβάνουν μέρος στο τέλος των αγώνων. Τα προηγούμενα πακέτα, περιλάμβαναν το σπάσιμο δαχτύλων και κλωτσιές στο κεφάλι, […]

Νέο DLC για το FPS της Guerrilla Games

killzone-shadowfall-660x330

Έχουν υπάρξει πολλά ενδιαφέροντα, ασυνήθιστα, ή ακόμα και παράξενα πακέτα DLC. To Call of Duty: Ghosts, για παράδειγμα, πήρε τον Snoop Dogg ως εκφωνητή. Ποτέ όμως, δεν θα σκεφτόμασταν ,ότι ένα ακόμα first-person shooter, το Killzone: Shadow Fall, θα είναι ένα από τα παιχνίδια που θα περιέχει νέο, κωμικό περιεχόμενο. Σήμερα, ωστόσο, η Guerrilla Games και η Sony κυκλοφόρησαν ένα πολύ αστείο DLC για την αποκλειστικότητα του PlayStation 4.

Με τίτλο “Fun & Games Spotlight Pack”, το add-on περιλαμβάνει τρία νέα «Spotlight Moves» για το multiplayer που λαμβάνουν μέρος στο τέλος των αγώνων. Τα προηγούμενα πακέτα, περιλάμβαναν το σπάσιμο δαχτύλων και κλωτσιές στο κεφάλι, μεταξύ άλλων. Τώρα, μπορείτε να κάνετε το Fart (ναι, μπορείτε να… κλάσετε τους αντιπάλους σας), Plank, και αστείες κινήσεις Spotlight. Οι 2 πρώτες κινήσεις είναι αυτονόητες αλλά η τελευταία αποτελεί μυστήριο.

“Είναι όλα για διασκέδαση και την εμπειρία μέχρι κάποιος να χάσει ένα παιχνίδι,” είναι η περιγραφή του πακέτου. “Δείξτε στους εχθρούς σας, ότι δεν χρειάζεται να παίρνουν τα πάντα στα σοβαρά”. Το Fun & Games Spotlight Pack είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή έναντι 1.99 ευρώ στο PlayStation Store.

Περισσότερα νέα για το Killzone: Shadow Fall