Πως να αντιμετωπίσετε την κακή συμπεριφορά την ώρα του παιχνιδιού

Μερικές ιδέες για την αντιμετώπιση της κακής συμπεριφοράς Στο League of Legends δεν έχει σημασία τι επίπεδο είστε,στα Ranked Games,Normal Games,ακόμα και στα ARAM Games,θα συναντήσετε παίχτες με κακή συμπεριφορά,αλλά το χειρότερο είναι το AFK και το Feeding στους αντιπάλους που δεν γίνεται κατά λάθος αλλά επίτηδες. Φυσικά όμως υπάρχουν κακές συμπεριφορές και στους επαγγελματικούς αγώνες,η συμπεριφορά αυτή όμως τιμωρείται με πολύ χειρότερο τρόπο,δεν έχουμε όμως καμία ιδέα για το πως μπορεί να αντιμετωπιστεί η κακή συμπεριφορά στους κανονικούς αγώνες. Η αναφορά είναι μια καλή ιδέα αλλά δεν μπορεί να μειώσει τις ήττες. Για παράδειγμα όταν κάποιος στην ομάδα σας […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Μερικές ιδέες για την αντιμετώπιση της κακής συμπεριφοράς
20140714_061251585

Στο League of Legends δεν έχει σημασία τι επίπεδο είστε,στα Ranked Games,Normal Games,ακόμα και στα ARAM Games,θα συναντήσετε παίχτες με κακή συμπεριφορά,αλλά το χειρότερο είναι το AFK και το Feeding στους αντιπάλους που δεν γίνεται κατά λάθος αλλά επίτηδες.

Φυσικά όμως υπάρχουν κακές συμπεριφορές και στους επαγγελματικούς αγώνες,η συμπεριφορά αυτή όμως τιμωρείται με πολύ χειρότερο τρόπο,δεν έχουμε όμως καμία ιδέα για το πως μπορεί να αντιμετωπιστεί η κακή συμπεριφορά στους κανονικούς αγώνες.

Η αναφορά είναι μια καλή ιδέα αλλά δεν μπορεί να μειώσει τις ήττες. Για παράδειγμα όταν κάποιος στην ομάδα σας προτιμάει να κάτσει AFK στο παιχνίδι ή επειδή εσείς δεν τα πήγατε καλά στην λωρίδα σας προτιμάει να Feedάρει επίτηδες τους αντιπάλους, μπορείτε να το αναφέρετε. Η Riot θα του απαγορεύσει την πρόσβαση στον λογαριασμό του για ένα χρονικό διάστημα εφόσον επιβεβαιώσει τις πληροφορίες, αλλά οι ήττες ή οι νίκες δεν πρόκειται ν’αλλάξουν. Το να χάσεις όμως πόντους λόγω τέτοιων παιχτών δεν είναι και το χειρότερο. Το χειρότερο είναι να χάνεις παιχνίδια από τέτοιου είδους συμπεριφορές όταν βρίσκεσαι στα Series.

Αρκετοί ίσως να έχετε σκεφτεί μερικούς τρόπους επίλυσης αυτού του προβλήματος. Ποιος είναι όμως ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπιστούν αυτές οι συμπεριφορές;

Αρχικά, θα μπορούσε να υπάρξει επιλογή αναφοράς κάποιου παίχτη για την κακή του συμπεριφορά στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα,αφήνοντας την αντίπαλη ομάδα να αποφασίσει και αν η πλειοψηφία αποφάσιζε ότι δεν πρέπει να χάσετε το παιχνίδι,αυτό θα έληγε ισόπαλο.

Δεύτερον,κατά την διάρκεια του παιχνιδιού θα μπορούσε να υπάρχει πάλι κουμπί επιλογής στο οποίο θα ψήφιζαν οι παίχτες για να πετάξουν αυτόν με την κακή συμπεριφορά εκτός του παιχνιδιού και στην θέση του να μπει κάποιος με τον ίδιο ήρωα με τα δικά του Runes και Masteries όμως τα οποία θα επέλεγε λίγο πριν μπει στο παιχνίδι.

Τέλος,όταν κάποιος δεν κουνιέται για αρκετή ώρα ή δεν βγαίνει από την πηγή να δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα στην ομάδα που μάχεται 4v5. Όταν επίσης βρίσκεται κάποιος με ασυνήθιστα κακό Score όπως 5 death μέσα σε 5 λεπτά η ανταμοιβή για τον αντίπαλο να είναι 0 Gold.

Αυτές είναι μόνο μερικές ιδέες που μπορούν να εφαρμοστούν. Εσείς τι πιστεύετε ότι θα βοηθούσε στην αντιμετώπιση της κακής συμπεριφοράς; 

Περισσότερα νέα για το League of Legends