Νέο MOBA «Gigantic» από τον σχεδιαστή των Starcraft, Guild Wars και State of Decay

Αποκαλύφθηκε από τον James Phinney O James Phinney, Lead Designer των Starcraft, Guild Wars και State of Decay κατευθύνεται προς την ανάπτυξη του Gigantic, ενός F2P PC action-MOBA. Λέξεις όπως «free-to-play» και «MOBA» έχουν την τάση να πάρουν κακή φήμη αυτές τις μέρες, αλλά το Gigantic αλλάζει τη φόρμουλα του DOTA και του League of Legends και οι παίκτες του θα πολεμάνε στο πλευρό ενός κολοσσιαίου γίγαντα με το σκοπό να σκοτώσουν το AI θηρίο της αντίπαλης ομάδας. Το παιχνίδι θα παιχτεί σε μια «πίσω από τον ώμο» τρίτου προσώπου οπτική, όπου ενέργειες όπως sprint, dodge, aim κλπ θα είναι εφικτές. Θα είστε […]

Platform
 

Αποκαλύφθηκε από τον James Phinney


O James Phinney, Lead Designer των Starcraft, Guild Wars και State of Decay κατευθύνεται προς την ανάπτυξη του Gigantic, ενός F2P PC action-MOBA. Λέξεις όπως «free-to-play» και «MOBA» έχουν την τάση να πάρουν κακή φήμη αυτές τις μέρες, αλλά το Gigantic αλλάζει τη φόρμουλα του DOTA και του League of Legends και οι παίκτες του θα πολεμάνε στο πλευρό ενός κολοσσιαίου γίγαντα με το σκοπό να σκοτώσουν το AI θηρίο της αντίπαλης ομάδας.

Το παιχνίδι θα παιχτεί σε μια «πίσω από τον ώμο» τρίτου προσώπου οπτική, όπου ενέργειες όπως sprint, dodge, aim κλπ θα είναι εφικτές. Θα είστε σε θέση να διαλέξετε ανάμεσα σε διάφορους class-based χαρακτήρες όπου θα τους αναβαθμίζετε κατά τη διάρκεια της μάχης.

«Από την αρχή, στόχος μας δεν ήταν απλά να κάνουμε ένα φοβερό free-to-play online παιχνίδι. Θέλαμε να κάνουμε το καλύτερο online παιχνίδι.» είπε ο συνιδρυτής Chris Chung της Motiga, ο οποίος ήταν ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της NCsoft Βόρειας Αμερικής και των Ευρωπαϊκών επιχειρήσεων και διευθύνων σύμβουλος στρατηγικής στην Trion Worlds.

Με βάση το teaser trailer και τις εικόνες, το Gigantic είναι σίγουρα ένα όμορφο παιχνίδι και έχει κάποια μάλλον εξέχοντα ταλέντα πίσω από το στούντιο των 46 ατόμων.

Μπορείτε να εγγραφείτε για την Alpha του Gigantic εδώ.