Νέες πληροφορίες για το The Division

Δείτε την συνέντευξη του Game Director, Ryan Barnard Στο Ubiblog που δημοσιεύτηκε χθες, ο Ryan Barnard, Game Director του The Division, αποκάλυψε καινούργιες πληροφορίες για τον επερχόμενο open-world τίτλο της  Ubisoft.  Οι παίκτες ξεκινούν το ταξίδι τους στην αποδεκατισμένη από ιό Νέα Υόρκη. Ο ιός που εξαπολύθηκε την Black Friday, αποδεκάτισε την Αμερική και ισοπέδωσε την δυτική κοινωνία. Οι παίκτες παίρνουν τον ρόλο των Agent, μία ομάδα ειδικά εκπαιδευμένη στην αντιμετώπιση τέτοιων κρίσεων με σκοπό τους την επαναφορά της τάξης στην κοινωνία. Βέβαια, δεν υπάρχουν μόνο οι καλοί εκεί έξω… Οι Cleaners είναι μία ομάδα εξτρεμιστών που στόχος της είναι […]

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Δείτε την συνέντευξη του Game Director, Ryan Barnard

the_division_tunda_rilis_hingga_tahun_depan_140519_0

Στο Ubiblog που δημοσιεύτηκε χθες, ο Ryan Barnard, Game Director του The Division, αποκάλυψε καινούργιες πληροφορίες για τον επερχόμενο open-world τίτλο της  Ubisoft

Οι παίκτες ξεκινούν το ταξίδι τους στην αποδεκατισμένη από ιό Νέα Υόρκη. Ο ιός που εξαπολύθηκε την Black Friday, αποδεκάτισε την Αμερική και ισοπέδωσε την δυτική κοινωνία. Οι παίκτες παίρνουν τον ρόλο των Agent, μία ομάδα ειδικά εκπαιδευμένη στην αντιμετώπιση τέτοιων κρίσεων με σκοπό τους την επαναφορά της τάξης στην κοινωνία. Βέβαια, δεν υπάρχουν μόνο οι καλοί εκεί έξω… Οι Cleaners είναι μία ομάδα εξτρεμιστών που στόχος της είναι η εξόντωση κάθε τυχόν μολυσμένου ανθρώπου και σύμφωνα με τον Barnard , είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι και οι παίκτες θα πρέπει να τους αποφύγουν. 

Τίτλος Tom Clancy’s χωρίς εντυπωσιακό εξοπλισμό δεν γίνεται και στο The Division οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Ένα παράδειγμα είναι τα The Echoes, που επιτρέπει στους παίκτες να μαζέψουν πληροφορίες από κινητά, κάμερες και κυκλώματα κλειστής παρακολούθησης, με τις οποίες μπορούν να δημιουργήσουν μία αναπαράσταση του τι ακριβώς έγινε σε συγκεκριμένα σημεία. Φυσικά οι χάρτες και το interface επαυξημένης πραγματικότητας δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το… μενού.

Το The Division δεν χρησιμοποιεί κάποιο σύστημα κλάσεων, καθώς σύμφωνα με τον Barnard “ Δεν θέλουμε να βάλουμε τους παίκτες να πάρουν μία τόσο σημαντική απόφαση από την αρχή του παιχνιδιού. Θέλουμε καθώς παίζουν, να ανακαλύψουν μόνοι τους τα είδη όπλων που θα χρησιμοποιήσουν, τα Skill που θα επιλέξουν και να δημιουργήσουν το ρόλο τους έτσι ακριβώς όπως θέλουν ”.

Το Tom Clancy’s: The Division, πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015 για Playstation 4, Xbox One και PC.

Μπορείτε να βρείτε την συνέντευξη εδώ:

Περισσότερα νέα για το Tom Clancy's The Division