Κυκλοφόρησε σήμερα για Xbox 360 και PC το Magic 2015 – Duels of the Planeswalkers

Έρχεται για το Xbox One αργότερα μέσα στο καλοκαίρι Το Magic 2015, επικεντρώνεται στον καταραμένο Garruk Wildspeaker, που πλέον κυνηγάει άλλους Planeswalkers και με λίγα λόγια και τον παίκτη τον ίδιο. Καινούργια προσθήκη αποτελεί η δυνατότητα, να προσθέσετε κάρτες που βρήκατε σε Booster Packs σε οποιοδήποτε Deck, αλλά και ένας πιο ισχυρός δεσμός με το αυθεντικό παιχνίδι καρτών, Magic: The Gathering. H video game έκδοση του δημοφιλούς card game, διατίθεται από σήμερα για PC μέσω Steam, Xbox 360, Amazon Kindle και Android μέσω του Google Play όπως ανακοίνωσε η Wizards of The Coast. Σύμφωνα με την εταιρεία, η έκδοση του […]

Platform
 

Έρχεται για το Xbox One αργότερα μέσα στο καλοκαίρι

magic2015

Το Magic 2015, επικεντρώνεται στον καταραμένο Garruk Wildspeaker, που πλέον κυνηγάει άλλους Planeswalkers και με λίγα λόγια και τον παίκτη τον ίδιο. Καινούργια προσθήκη αποτελεί η δυνατότητα, να προσθέσετε κάρτες που βρήκατε σε Booster Packs σε οποιοδήποτε Deck, αλλά και ένας πιο ισχυρός δεσμός με το αυθεντικό παιχνίδι καρτών, Magic: The Gathering.

H video game έκδοση του δημοφιλούς card game, διατίθεται από σήμερα για PC μέσω Steam, Xbox 360, Amazon Kindle και Android μέσω του Google Play όπως ανακοίνωσε η Wizards of The Coast. Σύμφωνα με την εταιρεία, η έκδοση του Xbox One θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο καλοκαίρι ενώ δεν προβλέπεται η κυκλοφορία του παιχνίδια για τις κονσόλες της Sony, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του έτους.

Δείτε το βίντεο: