Το International τουρνουά του Dota 2 έφτασε στους 8

Το International τουρνουά του Dota 2 έφτασε στις οκτώ τελικές ομάδες που θα μονομαχήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο για την διεκδίκηση του πρώτου βραβείου των 5 εκατομμυρίων δολαρίων Χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε η φάση των πλέι-οφ,με οκτώ ομάδες να μάχονται για την κατάκτηση του βραβείου στο Key Arena στο Seattle. Στο Upper Bracket έχουμε τις ομάδες ViCi, NewBee, Evil Geniuses και Team DK ενώ στο Lower Bracket Cloud9,τους Πρωταθλητές του 2011 Natus Vincere,τους νικητές Invictus Gaming και τους LGD Gaming (νικητής προκριματικών στην Κίνα) Ο περσινός νικητής βγήκε από το Group στην απογοητευτική 12η θέση. Αλλά και άλλες ομάδες όπως οι Titan,οι Fnatic […]

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το International τουρνουά του Dota 2 έφτασε στις οκτώ τελικές ομάδες που θα μονομαχήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο για την διεκδίκηση του πρώτου βραβείου των 5 εκατομμυρίων δολαρίων

jpg

Χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε η φάση των πλέι-οφ,με οκτώ ομάδες να μάχονται για την κατάκτηση του βραβείου στο Key Arena στο Seattle.

Στο Upper Bracket έχουμε τις ομάδες ViCi, NewBee, Evil Geniuses και Team DK ενώ στο Lower Bracket Cloud9,τους Πρωταθλητές του 2011 Natus Vincere,τους νικητές Invictus Gaming και τους LGD Gaming (νικητής προκριματικών στην Κίνα)

Ο περσινός νικητής βγήκε από το Group στην απογοητευτική 12η θέση. Αλλά και άλλες ομάδες όπως οι Titan,οι Fnatic αλλά και οι Team Empire έχουν επίσης πέσει από το Wayside.

Παρατηρώντας τα παιχνίδια της Παρασκευής,ο αγώνας μεταξύ Vici ο οποίος ολοκλήρωσε την φάση των ομίλων με ένα εντυπωσιακό 12-3 ρεκόρ,αλλά και η Newbee που τράβηξε την προσοχή όλων με την κυριαρχία της αυτήν την εβδομάδα στα πλέι-οφ ενάντια σε Na`Vi  και iG.

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας μεταξύ Cloud9 και Na`Vi με την δεύτερη να είναι αποφασισμένη να τραβήξει την προσοχή όλων. Και οι δύο ομάδες είναι δημοφιλείς στην κοινότητα του Dota 2, με τους Na`Vi να παρευρίσκονται στον μεγάλο τελικό κάθε διεθνούς τουρνουά μέχρι στιγμής (κέρδισαν τα τρία πρώτα χρόνια). Μία από τις δύο ομάδες θα αποκλειστεί.

Ο διεθνής μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Ιουλίου. Η νικήτρια ομάδα θα μοιραστεί τα $4.949 εκατομμύρια, ένα ποσό που ανεβαίνει με κάθε πώληση του Compendium.

Μπορείτε να μπείτε στην Διεθνή Ιστοσελίδα της Valve όπου η ίδια έχει ανεβάσει βίντεο από τους προηγούμενους αγώνες.

Περισσότερα νέα για το Dota 2