Αποκαλύφθηκαν τα δυναμικά καιρικά φαινόμενα του H1Z1

Η Sony επισημάνει ότι ο καιρός θα επηρεάζει κατά πολύ το gameplay του παιχνιδιού Σε νέες φωτογραφίες του παιχνιδιού, αναδεικνύεται το σύστημα καιρικών φαινομένων και περιλαμβάνει νέα στοιχεία και εξηγήσεις για το πώς λειτουργεί, από τον προγραμματιστή Ryan Favale. Όλες οι καιρικές αλλαγές θα διαχειρίζονται από τον Server. Η αλλαγή του καιρού έχει ήδη τακτοποιηθεί αλλά το γεγονός ότι οι αλλαγές αυτές είναι για όλους στον Server το κάνει μια ευχάριστη είδηση. Συγκεκριμένα ο Favale αναφέρει στο Dev Blog H1Z1, »Κάθε παίχτης θα πρέπει να βλέπει τον ίδιο καιρό,θα πρέπει να βλέπει την ομίχλη σε ένα συγκεκριμένο σημείο,το φεγγάρι και […]

Platforms
 
Genre
 
Developer
 

Η Sony επισημάνει ότι ο καιρός θα επηρεάζει κατά πολύ το gameplay του παιχνιδιού

H1Z1_4-610x342

Σε νέες φωτογραφίες του παιχνιδιού, αναδεικνύεται το σύστημα καιρικών φαινομένων και περιλαμβάνει νέα στοιχεία και εξηγήσεις για το πώς λειτουργεί, από τον προγραμματιστή Ryan Favale. Όλες οι καιρικές αλλαγές θα διαχειρίζονται από τον Server. Η αλλαγή του καιρού έχει ήδη τακτοποιηθεί αλλά το γεγονός ότι οι αλλαγές αυτές είναι για όλους στον Server το κάνει μια ευχάριστη είδηση.

Συγκεκριμένα ο Favale αναφέρει στο Dev Blog H1Z1,

»Κάθε παίχτης θα πρέπει να βλέπει τον ίδιο καιρό,θα πρέπει να βλέπει την ομίχλη σε ένα συγκεκριμένο σημείο,το φεγγάρι και τα αστέρια στις ίδιες ακριβώς θέσεις.»

H1Z1_2-610x361

Υπάρχει όμως ένας ακόμα λόγος για τον οποίο οι καιρικές συνθήκες του H1Z1 έχουν μείνει υπό τον έλεγχο του Server,οι Hackers. Ο Favale επισημαίνει ότι οι καιρικές συνθήκες διαχειρίζονται από τον Server διότι έτσι θα αποτρέψουν τους Hackers στο να απενεργοποιήσουν τις δικές τους κακές καιρικές συνθήκες ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα παλεύουν με χιονοθύελλες. Με το να βιώνετε τις ίδιες καιρικές συνθήκες με όλους τους παίκτες ,θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν οι προβλέψεις σας για τον καιρό και η εμπειρία αντιμετώπισης του γίνουν πολύτιμες πληροφορίες.

H1Z1_1-610x361

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες στο Twitter Profile του παιχνιδιού. Το H1Z1 θα ξεκινήσει την Ealy Access σύντομα με την τιμή να υπολογίζεται στα 20 ευρώ ενώ η πλήρης έκδοση που θα κυκλοφορήσει αργότερα, θα είναι F2P και θα περιλαμβάνει microtransactions.

Περισσότερα νέα για το H1Z1
Tags