Τα bot του Ολέθρου καταφθάνουν!

Ετοιμαστείτε! Έφτασε η ώρα για τη νέα Καινοτόμο Λειτουργία! Νομίζατε ότι tο Βραζιλιάνικο Βέιγκαρ bot ήταν δύσκολο; Σκεφτείτε το ξανά! Δημιουργήσαμε τα bots του Ολέθρου, που έχουν απαράδεκτα δυνατές ικανότητες και καταστρέφουν τα πάντα! Νομίζατε ότι ο Αμούμου ήταν ήδη πολύ emo; Τι θα γινόταν εάν ο Ολέθριος Αμούμου bot ήταν τόσο δυστυχής που προκαλούσε κλάματα σε όλες τις φιλικές μονάδες γύρω του; Ή εάν η Εμπρηστική Βόμβα Μεγατόνων του Ζιγκζ έσκαγε σε έξι μίνι Εμπρηστικές Βόμβες Μεγατόνων όταν προσγειωνόταν ή εάν η Απόλυτη Λάμψη της Λουξ έριχνε προς όλες τις κατευθύνσεις τριγύρω της; Κάθε ένα από τα Ολέθρια bots […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ετοιμαστείτε! Έφτασε η ώρα για τη νέα Καινοτόμο Λειτουργία!

db-banner

Νομίζατε ότι tο Βραζιλιάνικο Βέιγκαρ bot ήταν δύσκολο; Σκεφτείτε το ξανά! Δημιουργήσαμε τα bots του Ολέθρου, που έχουν απαράδεκτα δυνατές ικανότητες και καταστρέφουν τα πάντα! Νομίζατε ότι ο Αμούμου ήταν ήδη πολύ emo; Τι θα γινόταν εάν ο Ολέθριος Αμούμου bot ήταν τόσο δυστυχής που προκαλούσε κλάματα σε όλες τις φιλικές μονάδες γύρω του; Ή εάν η Εμπρηστική Βόμβα Μεγατόνων του Ζιγκζ έσκαγε σε έξι μίνι Εμπρηστικές Βόμβες Μεγατόνων όταν προσγειωνόταν ή εάν η Απόλυτη Λάμψη της Λουξ έριχνε προς όλες τις κατευθύνσεις τριγύρω της; Κάθε ένα από τα Ολέθρια bots έχει «πειραγμένες» ικανότητες και τα πράγματα ξεγεύγουν όταν γίνονται επιθετικά.

Παλέψτε με τα Ολέθρια bots και θα ξεκλειδώσετε μεγαλύτερους βαθμούς δυσκολίας. Bots με 2 βόμβες ανασταίνονται με μπόνους εφέ όπως η παθητική της Ανίβια ή η υπέρτατη του Σουέιν, ενώ αυτά με 5 βόμβες έχουν ΔΥΟ μπόνους εφέ και είναι η απόλυτη πρόκληση.

Τα Ολέθρια bots θα ρημάζουν τις Αρένες από τις 17 έως τις 27 Ιουλίου. Κερδίστε το Ολεθριότατο εικονίδιο επικαλεστή προκαλώντας τα τουλάχιστο μία φορά!

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends